Denne uken og helg har markert et år med å leve unna pandemier og tiltak. Vi håper vel alle snart at det er slutt og at det er lys i ende av tunnelen.

Denne helgen skal jeg starte på påskekrim allerede selv om det er liten stund til påske, nemlig Krittmannen av C.J Tudor og den er veldig spent på.

Hva leser dere denne helgen?

Ha en god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Kjøpte bøker på salg hos Ark i går. Av disse leste jeg i går kveld «Jenta som ville redde bøkene» av Hagerup/Aisato. Nydelig bok som passer fint for voksne også, etter min mening. Leste også noen dikt på sengekanten, fra Inger Hagerup «Samlede dikt». Den kjøpte jeg også på salg. Ellers hører jeg pr nå på lydbok mens jeg rydder og vasker. Hører «Den avstengte øya» av Björnsdottir, en dystopisk bok fra Island. Da jeg har mulighet til å sette meg ned, skal jeg fortsette på «Jomsviking Danehæren» av Bull-Hansen. Dette er tredje bok i serien, og jeg gleder meg til bok fire kommer i salg den 18/3!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja jenta som ville redde bøkene kjøpte jeg i fjor til meg selv til bursdaggave og synes den passer fint i alle alder og er nydelige tegninger og skrevet synes jeg. Spennende med dystopisk bok også.

Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, nå håper vi at det blir et lys i tunnelen etterhvert! Jeg har ikke lest så mye siste uka, så jeg holder fortsatt på med Mansfield Park og Casa Lauro. Lurer på om jeg må finne fram en krim for å få fart på lesinga igjen :) Ønsker alle en fin helg.

P.s. Krittmannen så spennende ut! Si gjerne fra hva du synes om den.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Da har jeg lest boka ferdig i kveld, jeg synes den var ganske spennende. Jeg pleier egentlig ofte i krim å gjette meg frem til hvem morder eller hva som skjer her videre, det synes med denne var veldig vanskelig egentlig. Jeg synes den holdt spenningen opp helt til slutt og det blir en slags merkelig slutt på boka, men jeg synes den var underholdende. Jeg gir den terningkast fire for god krim underholding.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for at du ville skrive litt om den :) Du leser raskt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det får vi håper. Spennende med Mansfield park og Casa Lauro. Ja det kan jeg gjerne gjør, så har kommet et lite stykke ut i boka cirka over 200 og jeg liker den så langt må si synes den er spennende, nervepirrende og usikker på hvordan det blir videre. :)

Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siden jeg er på venteliste på 3 bøker på bibben og en på libby, gulp: stor sjangse på at flere kommer samtidig!, så tok jeg fatt på min store suverene Charles Dickens. Jeg har kommet til Dombey & sønn i min kronologiske lesning og er i lesehimmelen!!!
Så har jeg en kokkememoire som e-bok: " Kokkejævler"av Anthony Bourdain. Jeg er et matvrak, hehe
Det har nesten blitt en tilstand som har etablert seg så det skal bli merkelig når verden åpner fritt igjen og ikke aviser og nyheter på radio/tv skal nevne corona med ett ord...er det mulig!!!!
God helg til bokelskere...jeg skal ut å kjøpe østers, mmmm!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Charles Dicknes er alltid en god ide, min favoritt bok av han er store forventninger en av mest fine bøker jeg har lest. Godt med gode mat, jeg kan si meg enig enig i det. God helg og god middag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, rart å tenke på at det er gått et helt år. Bra vi ikke visste det i mars i fjor, hvor langvarig denne unntakstilstanden skulle bli, da hadde vi nok blitt motløse.

Jeg leste ferdig Skyggedanseren i går. Og har Frmesk i tankene fortsatt i dag. Men nå trenger jeg noe lettere, kjenner jeg, så jeg startet med Hevnen er søt AS av Jonas Jonasson i går. Dette er hans nyeste bok, og jeg forventer litt humor og lett stemning.

Så har jeg startet med ny lydbok, jeg hører Hør her'a av Gulraiz Sharif mens jeg er ute og går tur. Denne boka har et veldig muntlig språk, og jeg synes den passer fint som lydbok.

Nå skal jeg først og fremst ut på ski i sola - da blir det mest å lytte til naturen!

God helg alle :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja iblant begynner jeg å bli rastløs og lei siden det påvirker mye av hverdagen og det å ikke vite om det noen ganger blir som før er gjerne det verste eller mer normalt enn dette. Spennende med å få lest ferdig. Godt med tur og lydbok .:)

Ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Eirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine VictoriaEster SMorten GranheimFindus