En innholdsrik bok om fermentering. Mye forskjellig om surdeigsbaking, kombucha, kefir og fermentering av alle slag. En god utstrakt arm til Berit Nordstrands «Tarmens medisin». Noen oppskrifter var mer nyttige og interessante enn andre, og kanskje litt mye fokus på surdeigsbakst, men en blings av og til kan være greit for helsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarianneIngeborg GHelge-Mikal HartvedtAnneWangPiippokattaAnne Berit GrønbechsomniferumMorten MüllerLilleviBerit REivind  VaksvikAnn-ElinHelena EBeathe SolbergsiljehusmorTove Obrestad WøienChristofferDaffy EnglundElisabeth SveeAnniken RøilFriskusenAliceInsaneMetteellinoronillePernille GrimelandGro Anita MyrvangEster STonjePirellisveinKikkan HaugenIngeborgMarit MogstadHanne Kvernmo RyeKaramasov11HeidiMarenConnieFarfalleHilde H Helseth