En innholdsrik bok om fermentering. Mye forskjellig om surdeigsbaking, kombucha, kefir og fermentering av alle slag. En god utstrakt arm til Berit Nordstrands «Tarmens medisin». Noen oppskrifter var mer nyttige og interessante enn andre, og kanskje litt mye fokus på surdeigsbakst, men en blings av og til kan være greit for helsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimVibekeAnniken BjørnesBjørg RistvedtStian B. HopeHelenePiippokattaKirsten LundBjørn SturødEva GabrielleMarkus SDolly DuckMorten MüllerTrude JensenRisRosOgKlagingEster SMarteAlexandra Maria Gressum-KemppiEgil StangelandBjørg L.Vidar RingstrømMarit HåverstadEirin EftevandIngeborgEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MJarmo LarsensvarteperAlice NordliStig TAgathe MolvikBenedikteOda Marie HIngeborg GFlettietteAnne Berit GrønbechIngebjørgOdd HebækIngrid Hilmer