En innholdsrik bok om fermentering. Mye forskjellig om surdeigsbaking, kombucha, kefir og fermentering av alle slag. En god utstrakt arm til Berit Nordstrands «Tarmens medisin». Noen oppskrifter var mer nyttige og interessante enn andre, og kanskje litt mye fokus på surdeigsbakst, men en blings av og til kan være greit for helsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågElisabeth SveeKirsten LundHarald KABDemeterTurid KjendlieMarianne_Kristine LouiseSiv ÅrdalEivind  VaksvikAstridCathrine PedersenKnut SimonsenNora FjelliAnn-ElinAndreas HesselbergPiippokattaRonnyHilde Merete GjessingG LSynnøve H HoelAnne Berit GrønbechTone SundlandJarmo LarsenBeathe SolbergTor-Arne JensenRoger MartinsenVibekePerSpelemannJulie StensethPirelliStig TKaren PatriciaFarfallerubbelDaffy EnglundKaren RamsvikKjersti