BOKOMTALE: Granittgutta av Svein Jarle Åbrekk. Leseeksemplar fra forfatteren

Frank og Kristoffer er gode venner og naboer. Guttene har en stor felles interesse, nemlig gaming. De sitter gjerne og spiller til langt på natt. En kveld dukker det opp en drone på utsiden av vinduet til Frank. Han tror at det er Kristoffer som tuller litt med han, men det viser seg å være noen helt andre. Samtidig er Sector Alarm veldig ivrige på å selge dørlåser og alarmer i området.

Selv om dette er en bok beregnet på ungdom, så likte jeg den veldig godt. Den er veldig lettlest, både fordi oppsettet er over oversiktlig og fordi språket flyter fint. Spennende historie både for liten og stor.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme