Denne uken har jeg startet å lese Barack Obama bok ,et lovet land og jeg ante ikke hvor jeg skulle få lese 781 sider til 22 mars siden jeg låner den fra biblå , men så kom jeg på ideen å lese 150 sider per dag. Nå er jeg over 650 sider og da har jeg ikke så mye igjen. Så denne helgen blir jeg å lese denne boka og håper fullfører og komme tilbake til de andre bøkene jeg har lest. Så langt synes jeg boka er bra, litt humør i den, men også noen partier er litt kjedelige og langdratte og amerikanere snakker mye om sannheten. Ja sannheten er morsomt begrep egentlig, fordi forteller amerikanere alltid sannheten?

Hva leser denne denne helgen?

Ha en god helg :)

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Var så nydelig vårvær at bøkene fikk nesten ligge i fred. Men fikk lest ut De tause av Yrsa- knallgod krim:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I blant er også greit å bare nyte fint vær og la bøkene ligge, herlig med god krim, håper du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sånn!! Tur er gått og formiddags fortært så nå skal jeg åpne ny bok lånt i går. Samanta Schwebelin: "Kentuki". Egentlig var jeg på jakt etter en annen men den hadde de ikke inne, så da ble det denne. Lånte også Margaret Atwood "The handmaid's tail" gjort om til tegneseriebok, så veldig artig ut...har faktisk ikke lest noe av henne så da kan denne bli en myk start.
Og 150 sider på en dag er jo helt strålende! Jeg leser ikke så fort så 50 sider i gjennomsnitt er nok mitt nivå.
Ha en fortsatt god søndag.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kentuki var en interessant bok :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, nok til at underbevisstheten min adopterte en kentuki i natt og lot den surre rundt beina mine og det må jeg si; det er ikke behagelig! Tror det er første gang jeg så konkret har drømt om noe jeg leser, huff...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe! Ja, boka beskriver jo noe som absolutt er mulig nå, sånn rent teknisk :) Veldig sprø tanke, at "kjæledyret" styres av et annet, ukjent menneske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, så herlig. Av og til blir bøkene med oss i drømmene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kentuki har jeg faktisk også lest for en uke siden , spent på å høre hva du eventuelt synes om den. Kult med tegnserier bok, ha en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om jeg husker det skal jeg si noe om det. Så langt virker den litt ubehagelig/creepy så jeg er spent på hvordan det utvikler seg. Hun skriver godt synes jeg.
God kveld :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes den teknologien minner kanskje fjernere om Alexia eller noe sånt, så ikke nødvendigvis noe nytt som disse Kentuikene skal forestille føler jeg da. Men jeg synes hun beskriver mennesker godt og stiller gode etiske spørsmål.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Av diverse grunnar har eg ikkje fått lest så mykje hittil i dag, men håper å få til meir i morgon...Eg har begynt på ein av mine romar skaffa på mammut: Bursdagsgaven av Sue Monk Kidd. Det vesle eg har lest til no verkar lovande. Ei historie om sterke kvinner i Sør-statane i USA - og skal vere basert på verkelege hendingar.

Så har eg leita fram Dødevaskeren av Sara Omar.
Det er repetisjon av ei vond historie sidan den skal diskuterast i ein lesesirkel som prøver å få til eit møte. Det er ikkje lett i desse tidene med så mykje omsyn til smitte...
Boka er vond, vond - men viktig!

God helg til deg og alle andre som kosar seg med ei god bok!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Bursdagsgaven var veldig god, synes jeg. Kos deg med den!

Jeg måtte også ta fram Dødevaskeren igjen. Startet med Skyggedanseren, men kom ikke særlig langt før jeg kjente at jeg måtte friske opp hukommelsen litt. Så nå er det gjenlesing. Synes faktisk Dødevaskeren er enda bedre denne gangen..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt med lovende bøker. Nei det er ikke lett med disse smitteverns hensynene nei.

Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser videre i Presidenten er savnet. Det går sakte. Den startet så bra, men det viser seg at den fenger meg ikke så veldig . Har ca 150 sider igjen, og må på en merkelig måte lese ferdig og se hvordan det går. Grei underholdning, men blir kanskje fort glemt.

Hvis jeg skulle bli ferdig med denne så har jeg Skyggedanseren av Sara Omar liggende. Den gleder jeg meg til.

Interessant det du nevner om sannheten. For sannheten er vel noen ganger subjektiv - og ulike mennesker kan på en måte ha hver sin sannhet.. Spennende..

God helg :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ja sannheten er subjektiv, men det flere ting som hentyder at det han sier ikke helt stemmer som blant annet hvor Merkel oppfatter han og hvorfor. Ja det er spennende diskusjon det med sannhet, men uansett er flere ting som hentyder på at han ikke prater sant i den sammenheng jeg nevner :)

Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Akkurat nå leser jeg Uten innkommende ordre av Linda Skomakerstuen. Vil beskrive den som en sommerferiebok. Lettlest, morsom og med en dose spenning. En slik bok som går greit å både sluke i ett, eller sovne fra...

Etterpå venter enten Nei og atter nei med Nina Lykke, Frosker av Yan Mo eller Livet og korleis leve det av Anne Gunn Halvorsen. Noe for enhver smak, humør og lesemodus. Tiden vil vise hva som frister mest, først.

God helg, alle sammen!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Så fint med sommerbok i vinterens tid. Mye forskjellig du skal lese da. Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det viser seg at Leila Slimani sin "De andres verden" ble igjen hjemme, og det var synd, for hva er vel bedre enn å sitte i Norge, omgitt av råtten snø, og lese om Marokko like etter andre verdenskrig. Det er en god bok. De jeg tok med var Anne Applebaum i form av "Demokratiets svanesang. Politikk som svikter og vennskap som tar slutt." Så to bøker til, en fagbok om hjernen, og "Hviskingenes bok" av Varujan Vosganian, som ble anbefalt her inne. Det er helt åpent mellom dem. Jeg har også lesetid etter frokost i morgen, noe som er en gave. Håper alle får ideelle forhold til lesing, men også søvn, frisk luft og bevegelse!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

En del bøker ser dette ut som, gøy med prosjekter. Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som vanlig for mange bøker og for liten tid til å lese …
Men i dag ble jeg ferdig med månedens bok i den dystoptiske lesesirkelen, Pustens Lov av Øystein Stene, som jeg likte godt.

Ellers fortsetter jeg med lydboken A Swim in a Pond in the Rain av George Saunders, og e-boken Trieste av Daša Drndić.

God lesehelg!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Ja du pleier jo å lese en del, bøyer meg som sagt igjen :). Håper du har god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine VictoriaEster SMorten GranheimFindus