[ Slettet av bruker ]

Viser 9 svar.

Bibelen advarer mot å legge noe til eller trekke noe fra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da skal du leve med djevelen i tusen år. Og det kan bare bety en ting og det er at man skal lese bibelen på nytt igjenn for da levde de jo i tusen år for da var jorden mye mindre og døgnet hadde bare 6 timer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Advarer den mot tolkning også? Ordet revive betyr å gjenopplive. Her er det brukt 15 ganger i forbindelse med 'soul' Salme 19:7 i forskjellige engelske bibeloversettelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bibelen forteller selv hvordan den skal forstås. Den sier at åndelige ting skal tolkes med åndelige ord. Det betyr bokstavelig. Enkelte ting er det derimot enighet om at er symbolsk.

Det er enighet at det som ble tatt med i Bibelen er Guds ord.

Jeg er ikke nødvendigvis enig i at jorda er 6000 år som det står på adressen jeg oppga. Ville bare vise til tegneserien på samme side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

I hvilken grad tror du Bibelen er inspirert av Gud

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I all høyeste grad. Gud i det høye. Gud representerer 100% av bibelen.
Alt er Gud og Gud er alt.
Gud er du og du er Gud.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie