Hmmm ja, si det:) Husker med gru tilbake til skoletid, og den forferdelige nynorsken vi ble påtvunget:) Men det er jo begynnt å bli endel år siden nå, så kanskje jeg skulle prøvd den:) Men tror ikke det blir før den er den eneste som står igjen på ønskelisten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, ditt svar er vel et av de mest vanlige svarene på en slik forespørsel. Synd at det ble slik. Når det gjelder Skråninga så kunne ikke den vært skrevet på noe annet mål enn nynorsk. Jeg ser av boksamlingen din at du liker krim. Frode Gryttens bok "Flytande bjørn" kunne kanskje vært noe for deg. Så får du lest nynorsk i en genre du liker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selvfølgelig kunne Skråninga vært skrevet på bokmål! Den kunne sikkert vært skrevet på svensk eller finsk også, for den saks skyld.

Nå er den imidlertid skrevet på nynorsk, og for meg gjør ikke det boka verken bedre eller dårligere. At den er godt skrevet, trekker derimot naturligvis opp...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander