Huff! Dårlige greier. Kun terningkast 3 for meg for denne boka. Forvirrende og rotet! Jeg slet for komme meg gjennom og boka er ikke lang. Det hjelper ikke at romanen er kritikerrost og prisbelønnet.

Vil du lese bøker av muslimske forfattere? Les heller Kairo-trilogien av Naguib Mahfouz. Den er verdt penga og all tid du bruker på bøkene. Noe av det beste jeg noensinne har lest.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for tipset :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forsøkte virkelig å få med meg historien, men det ble for springende og uklart. Synd, for dette er jo et viktig tema. Jeg vet at boka har fått mange positive omtaler, men dette ble dessverre ikke mitt inntrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg når gjelder Mahfouz. Heldigvis finnes flere av bøkene hans på norsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett