Enda en helg som står for tur. Denne helgen skal jeg forsette på Jeg heter Lucy Barton av Elizabeth Strout og jeg skal forsette på Huset av Dilberne av Fay Weldon, som ikke har kommet helt inn må jeg si, jeg vet ikke om det er skrive måte som gjør meg lite engasjert, eller om det er selve boka. Jeg gir den en sjanse til. Egentlig er vel glad i den type ting som engelsk overklasse, eller engelsk samfunn på 1800- tallet, men så langt har det ikke klart å overbevise meg eller kommet meg helt til hva jeg skal synes om det.

Hvor fort gir dere opp en bok?Jeg prøver alltid frem til halvvis, er boka ikke god da, avsluter jeg.

Og hva leser dere denne helgen?

Ha en god helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Siden det har vært veldig fint vær i helga, har leselysten minket litt:)
Men jeg fikk lest Odinsulven av Helgheim- den likte jeg. Men liker vel kanskje Peter Madsen sin utgave enda bedre.
Jeg lest også to krimbøker av Laurien Berenson- sjarmerende krim:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helgen har jeg begynt å lese "Nabovarsel",av Unni Lindell. Lenge siden jeg har lest noe av henne. På tide å ta frem Norges krimdronning. Det samme her,prøver halveis og fenger den ikke legger jeg den fra meg,men kan prøve igjen etter en stund.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja den har selv ligge, men ikke kommet så langt. Ja noen ganger må prøve igjen, håper du har fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helga leser jeg Hekneveven av Lars Mytting. Og den er så bra. Koser meg glugg!

Jeg er en av de få som ikke likte Svøm med dem som drukner særlig godt, den synes jeg var langdryg og kjedelig. Men disse to nye - Søsterklokkene og Hekneveven - synes jeg er kjempebra!

Jeg er altfor dårlig til å gi opp bøker. Jeg kjemper meg gjennom til første halvdel, og venter på at boka skal bli bra. Så, når jeg har passert halve, så kan jeg like godt lese ferdig. Når jeg er ferdig er jeg bare irritert forat jeg kastet bort tida på å lese ferdig den dårlige boka - haha :-) Heldigvis ikke så ofte det skjer.. Burde nok bli flinkere til å gi opp bøker jeg ikke liker litt før..

God helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Åh svøm med dem som drukner liker jeg så godt, men jeg vet litteratur er jo smak og behag også. Jeg likte søsterklokkene helt greit, den siste har jeg ikke lest. Skjønner.

Håper du har en fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg sit og skal prøve å kome i gang med Gå aldri fra meg av Ishiguro. Den var mitt forslag til lesesirkelen, men ser ikkje ut til å nå toppen! Eg likar det eg har lese av han før, så det er kanskje det flotte, kalde vinterveret som påverkar meg?
Visst er det flotte vinterdagar no, men litt for kaldt etter min smak.

Har elles nettop lese Elsked barn av Romy Hausmann. Ei sterk bok som gjorde eit djupt inntrykk på meg. Spesiell med dei ulike stemmene som fortalde om alle dei fryktelege hendingane!

Når det gjeld å gi opp ei bok, så gjer eg sjeldan det...vil vanlegvis prøve å få med det meste. Men - nokre har eg avslutta utan å fullføre!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Takket være ditt forslag i lesesirkelen, Hilda er jeg også i gang med Gå aldri fra meg av Ishiguro. Jeg har ikke lest mange sider, men noen bøker griper nesten umiddelbart fatt i deg og holder deg fast. Dette er en slik bok! Jeg ønsket meg den i bursdagsgave og håpet den skulle gå seirende ut av avstemningen. Bare ett av ønskene ser ut til å gå i oppfyllelse. Synd.

Vi har tidligere lest Resten av dagen av samme forfatter i lesesirkelen. En meget god bok! Dette er en forfatter jeg vil lese mer av.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja været har nok en del å si. Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen bøker avslutter jeg for de blir for kompliserte for meg, eks: " Mitt navn er Karmosin" av Pamuk andre fordi jeg mister interessen, slik som " Vi, de druknede" av Karsten Jensen eller at jeg simpelthen ikke liker dem. "Markens grøde" av Hamsun er en slik uten at jeg begriper hvorfor jeg som er så glad i hans forfatterskap.
I dag var jeg på biblioteket og lånte to nye bøker, én etter tittel "Arthur Peppers makeløse reise" av Phaedra Patrick og boka:"Å forlate en katt" av Haruki Murakami. Så skal biblioteket ha ny leseutfordring i år: Norge rundt. Oslo-forfatter er først ut og for meg blir det Johan Borgens "Far, mor og oss" En herlig liten bok av ham.
God helg fra meg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det var kjekt å høre fra deg også angående bøker som avsluttes. Nei det er ikke alle bøker en forstå seg eller skjønner hvorfor de er så populære heller. Arthur peppers har jeg faktisk lest og også lånt den til moren min og hun likte den også så godt, god bok :). Å forlate en katt hørtes veldig spennende.

Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så fint at moren din likte boka du lånte henne så godt. Jeg har begynt på den nå og det virker som en koselig bok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har begynt på Lillelord av Johan Borgen. Så langt er den ubeskrivelig god. Veldig flott språk, og en handling så interessant og levende at jeg føler jeg er tilstede i alt som skjer. Anbefales på det sterkeste til alle som ikke har lest den.
God helg! Her er det kaldt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med gode bøker og takk for anbefalingen :)

Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En ny helg allerede! Jeg har akkurat lest ut boka Binti, av Nnedi Okrafor. Den faller i kategorien Science Fiction, og det er ikke en sjanger jeg leser mye fra. Den var ok, og en av bøkene som passet inn i årets leseutfordring fra Popsugar. Nå skal jeg starte på boka Silke, av Alessandro Bariccio. Det er en av 1001-bøker-du-må-lese-før-du-dør. Jeg leser også Kometen kommer av Tove Jansson, og koser meg med ett kapittel i ny og ne.

Hvor fort gir jeg opp en bok? Det varierer. Det sier som regel stopp for godt et eller annet sted mellom 50 og 100 sider. Noen ganger skumleser jeg resten av boka, og får med meg det grøvste. Andre ganger blir boka liggende. Koke Bjørn, av Mikael Niemi, ble en sånn bok hos meg i fjor. Jeg har ambisjoner om å plukke den opp igjen i år.

Riktig god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med leseutfodring og det å kunne variere en sjanger man ikke ofte leser er ekstra gøy og utfordrende for leserne også tenker jeg. Kjekt å høre hvordan andre også tenker med det å gi opp bøker, i går kveld fikk jeg lest videre i den og jeg synes den begynner å bli bedre , jeg måtte vel bare bli vant med ny forteller stemmer.

Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

GroKarin  JensenInger Johanne SæterbakkSiljeHarald KLibraritas vVibekeHeidi BLasse SteinnesKristin AamodtHallgrim BarlaupDolly DuckSteinar JøsokIngeborg GTorill Elisabeth RevheimStine SevilhaugTorLilleviHanne MidtsundAmanda AMarit HåverstadRandiBenedikteAstrid PedersentuhamreÅsmund ÅdnøyJenny Dahl BakkenKorianderBeate KristinLinn HaugHeleneBjørg Marit TinholtTone HAurora WeberSissel ElisabethAnette  KureSiv RønstadEli HagelundBertykrira