Det ble noen bøker i år, ca 411- ikke mitt beste år. Men koronaen gjorde at det ble mye lesetid.
Min absolutt beste leseopplevelse ble nok: Gutten, muldvarpen, hesten og reven- en bok jeg leste med hjertet.
Ellers leste jeg om igjen Tolkiens Hobbiten og Ringenes Herre- herlig gjensyn.
Generelt synes jeg ikke det har vært veldig mange bøker jeg virkelig syntes var knallgilde.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Oi, 411 bøker var veldig mye, da må du være en rask leser! Jeg leser (og fordøyer) seint, så jeg havner nok sjelden på mer enn ei bok i uka.

Jeg så litt på omtalen av Gutten, muldvarpen, hesten og reven, og det ser ut som ei fin bok som jeg må sjekke om de har på biblioteket.

Hobbiten har jeg lest, men sjangeren fenget dessverre ikke meg. Mine to gutter er derimot svært begeistret og har lest både den og Ringenes herre. Og Ringenes herre-filmene har jeg sett sammen med dem. De var nok mer begeistret enn meg, også der :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser nok raskt, og leser mye forskjellig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldBerit B LieAnn ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas Burøsomniferum