Jeg har lest 64 bøker i år - det er ganske mye til meg å være. Jeg pleier å ligge på rundt 1 bok i uka. Det gjenspeiler vel at det har vært mye hjemmetid, og mindre sosialt samvær.

Jeg har lest mye bra. Jeg ble veldig fascinert over Erika Fatlands Grensen. Du verden, for en omfattende og spennende reise!
Jeg vil også anbefale Min mørke Vanessa. Veldig bra om disse skjeve relasjonene, og aktuell i forhold til alle me-too-sakene.
Nå i jula har jeg kost meg veldig med Karin Fossums siste: Og bakom synger døden. En av hennes absolutt beste, synes jeg.

Ønsker dere et godt nytt leseår :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Godt nytt leseår til deg også! 64 bøker er ganske mye, synes jeg. Det er sjelden jeg kommer opp i så mange. Jeg pleier også å ligge rundt en bok i uka, men i år har det på tross av mye hjemmetid blitt bare 38. Konsentrasjonen og leselysten har ikke vært på topp, og TV-serier tar også litt mer tid enn før.

Jeg har også lest Min mørke Vanessa i år, og likte den. Nå holder jeg på med Grensen av Erika Flatland, og den lover bra. Jeg har lest om sjøreisen nord for Russland, og er nå i gang med besøket i Nord-Korea. Hun har interessante observasjoner og kommentarer, så historien flyter godt. Siden boka er ganske tykk, håper jeg at jeg rekker å komme igjennom den før biblioteksperioden utløper. Jeg har allerede forlenget en gang, så jeg krysser fingrene for at ingen står på venteliste hvis jeg må forlenge på nytt :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

VibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnBård StøreAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete Gjessing