Det er alltid fint å gjøre opp status etter et år. Jeg har lest relativt variert innenfor genren roman i år, både nytt og gammelt og fra ulike verdensdeler. Jeg har lest de to norske romanene du trekker frem, og jeg er iallfall enig i at Tore Renbergs Tollak til Ingeborg er veldig sterk.

Men om jeg skal trekke frem andre bøker så er Tvilling-trioligen til Agota Kristof et høydepunkt, spesielt den første boken Tvillingenes dagbok synes jeg var helt fantastisk. Jeg vil også trekke frem Anna Burns Melkemannen, som er en gripende fortelling fra Irland under «the troubles».

Og i nå nyttårshelgen leste jeg den rareste lille saken fra Chile: Delprøve i språklige ferdigheter av Alejandro Zambra som er helt fantastisk.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tvilling-trilogien har jeg hørt mye bra om, så den må jeg nok prøve meg på etter hvert. Delprøve i språklige ferdigheter høres ut som noe helt spesielt, så det kan kanskje være en fin avveksling til mer tradisjonelle bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den ligner ikke noe annet jeg har lest, men rommer en skattekiste av betraktninger. Den kan leses stykkevis eller som et hele. Den kan være et lite avbrudd...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBård StøreVanja SolemdalPirelliNikkaPiippokattaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGladleserDaffy Englund