Fikk dere mange fine bøker i julegave? Selv fikk jeg ingen (snufs!) Helt fra jeg var liten har jeg ønsket meg bøker til jul, men omgivelsene mine har aldri skjønt det, eller de har ment at jeg allerede har for mange.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Jeg fikk Maja Lundes "Solvokteren", oppfølgeren til "Snøsøsteren" som kom i 2018, den har jeg fra før. Har riktignok ikke rukket å lese noen av dem ennå...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Til jul i fjor ga jeg "Snøsøsteren" i julegave til en av familiens yngre. I år fikk søskenbarnet hennes "Solvokteren". Håper de kan låne av hverandre hvis ønskelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk heller ingen bøker, men kjøpte 2 til meg selv i julegave. Inferno av Ari Behn, og Lær fransk på 15 minutter hver dag.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg fikk ingen bøker men derimot fågeldagbok 2021, årsalmanacka för egna noteringar. Den er full av tegninger og informasjon om svenske fugler. Nydelig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I år hadde jeg ingen bøker på ønskelista og dermed var det heller ingen bøker til meg under treet. Men biblioteket har hatt opprydding og ga bort flere bøker. Jeg valgte en bok som på papiret var merket som roman og det viste seg å være Piken fra Stormyrplassen av Selma Lagerlöf. Jeg har ikke lest noe av forfatteren fra før, men boka så bra ut så den skal jeg starte på i løpet av helga.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fikk The promised land" av Barack Obama

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg fikk to bøker:
1. Mannen fra middelalderen - Historikeren og morderen Tormod Torfæus, av Bergsveinn Birgisson
2. Høyt - en reise i Himmalaya, av Erika Fatland

I tillegg fikk jeg et gavekort på ebok.no, og der er det jo mye bra :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Fikk Salka Valka av Halldór Laxness. Dansk heftet utgave.
Kommer høyt på leselista.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det vart ikkje så mange bøker på meg....Fekk ei! bok - ei god bok som eg dessverre har frå før. På måndag blir den bytta. I tillegg fekk eg Kråkevik si nyaste «Juleroser» som eg vart glad for.

Heldigvis fekk gemalen eit par bøker som eg hadde ønska meg: «Hekneveven» av Mytting og «Felemakaren» av Hoem. Reknar med at eg får lese dei :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det dukka opp 2 bøker fra julepapiret i går julaften. Trygve Skaug sin Hjemmekamp og Lara Prescott sin Alt Vi Holdt Hemmelig. Gleder meg til begge! Leser fortsatt JK Stefansson, og har som vanlig plukka fram Hans Børli fra hylla til jul.

Ønsker alle bokormer en fortsatt god feiring, og håper videre at 2021 etter hvert vil bli langt bedre enn året som svinner hen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Stefansson er også en av mine favoritter. Ha en fortsatt god jul!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk faktisk Ida Gran sin julekokebok og masse annet fint, men det hadde vært kjekt med flere bøker. Men ja skjønner godt at en kan tro noen har for mange bøker. Håper du har fine romjulsdager :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bøker får en aldri for mange av. Bare synd at de faller i verdi når de ikke lenger er "årets bok".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det har du rett selv om verdien i selve bøkene ikke kan basere seg på om den er nyere i den form da, tenker mest på litterære kvaliteten blir jo ikke dårligere siden boka allerede er produsert og utgitt. Nei du har helt rett i at bøker ikke blir nok, bøker er jo et veldig fint tidsfordriv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Beathe SolbergMarie MJarnskjeggeHallgrim BarlaupAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVidar RingstrømReidun SvensliLasse SteinnesEileen BørresenTorill Elisabeth RevheimLibraritas vLene Regine KjølaasKarin BergJulie StensethTjommiHarald KAlice NordliLisbeth Kingsrud KvistenReadninggirl20Akima MontgomeryBabynemiTonesen81Synnøve H HoelHenrik  Holtvedt AndersenGroMaren Hjelle AuneJan SæterliAnniken RøilSjavn NvajsJan-Olav SelforsHedvigFlettietteMarit HåverstadINA TORNESMarit AamdalSolveigGodemineToveBerit RRandi