Takk for tips, da har jeg reservert hele serien:) Jeg tenker litt på to hus tett i tett som gikk på NRK- er det noe lignende??

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så hyggelig og er spent på hva du mener om serien til slutt. Det er også en fjerde bok, men den er ikke oversatt ennå. Usikker på om den er lik To hus tett i tett. Vet hva slags serie det er, men var aldri fast seer av den selv for husker jeg ikke syntes det fristet noe særlig da jeg var ung, men Familien Vanderbeeker har et tett bånd med de andre i bygården de bor i, og er alltid en familie som stiller opp for hverandre og andre, så tror det er litt i samme sjanger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Harald KMartine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserKirsten LundJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth SveeLinda NyrudKaren PatriciaKristinalpakkaRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenJakob Lund KlausenFredrikCecilie69Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidi