Da var allerede i desember for noen eller gjerne dette året har gått litt forskjellig for noen.

Jeg leser for øyeblikket en juledag en dag i desember: en julehistorie om kjærlighet av Josie Sliver som handler om to forskjellige hovedkarakter dame(Laurie) og mann(Jack) som begge møter hverandre på bussholdeplass og som ikke klare å glemme den andre, men så møtes de igjen under andre omstendigheter han er nemlig plutselig kjæresten til vennia Sarah. Veldig lettlest, jeg mangler egentlig å lese i et speil i en gåte som jeg leser hver desember, har dere noen faste tradisjoner på en bok til jula?

Hva leser dere denne helgen?

Ønsker alle en fin 2 adventshelg, ha en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg prøver å lese julebøker i desember, det er jo kun da de er aktuelle. Men jeg må alltid lese Brev fra julenissen av Tolkien:)
Siden det var reserveringer måtte jeg lese ut adventsboken til Simon Stranger. Den var utrolig vakker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det er helt sant. Hørtes ut som en kjekk bok. Håper du har en god start på uka :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser gjerne noe eventyraktige bøker i jula slik som hobbiten, flukten fra Watership, den uendelige historien...i år tenkte jeg å lese greven av Monte Cristo.
Det jeg holder på med nå er Annie Ernaux: sommeren 58. Den er bra. Kort er den så blir nok ferdig i dag, så hentet jeg Louise Glück:" Averno" tidligere i uka og leser ett og ett dikt sakte...
God helg/ søndag til dere leseavhengige. :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hobbiten er koselig da, en veldig kort bok, ganske merkelig å tenke på at de laget tre filmer av så kort bok og tok med diverse andre ting som ikke er med i hobbiten som originalen. Spennende med Louise da, kjekt med dikt også. Håper du har en god søndag du også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, hobbiten er veldig koselig bok. Jeg har ikke sett noen av filmene da...😃

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser videre i Byens spor - Skyggeboken. I tillegg stuller vi litt i heimen med vasking og litt baking. Koselig førjulshelg :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hyggelig med bok og håper du har en fin helg :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, tenk at det er desember alt!
Jeg pleier å lese Charles Dickens i julen – i år tror jeg det blir Nicholas Nickleby.

Denne helgen skal jeg begynne på månedens bok i Bokelskeres dystoptiske lesesirkel, Ekspeditøren av Aksel Selmer. Gleder meg til den.

Har også så vidt tatt fatt på Om natten er alt blod svart av fransk-senegaleseren David Diop. Kjenner ikke forfatteren fra før, men romanen har fått gode omtaler. Den handler om unge Alfa Ndiaye, en av flere hundre tusen afrikanere som ble hentet til Europa som kanonføde under første verdenskrig. Ifølge forlaget er det:

en kort, original, grusom og vakker roman med handling fra skyttergravshelvetet på Vestfronten under Første verdenskrig.

Kanskje blir det tid til en av novellene i Sorry for Your Trouble av Richard Ford også. Kjøpte lydboken den da kom i mai i år, men den har havnet litt bak i køene av alle bøkene som venter på å bli lest.

God lesing og god helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Mhm greit å variere noe tradisjoner også. Spennende med ulike bøker, du leser alltid veldig variert og mye.

Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine VictoriaEster SMorten GranheimFindusHelene