Da virker det jo som det er godt «innenfor», med både handling fra landet og forfatter med tilknytning til landet. Jeg setter opp boken på ønskelisten. Takk for tips.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Etterhvert som jeg leser, blir jeg stadig fascinert over dialogen i boka. Det er mye dialog, og det forteller mye om den japanske kulturen, og hvordan folk forholder seg til hverandre. De er så utrolig høflige, bukker og unnskylder seg, og skryter av hverandre. Mens de samtidig subtilt får sagt akkurat hva de mener til hverandre, og hva de mener om saker. Morsomt :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMaren