Koselig med helgetråden. I går fikk jeg fikk fullført Elena Ferrante tanker, brev og intervjuer og jeg må si jeg likte det, synes det var svært spennende å kom bak forfatterens fasade høre hennes tanker om litteratur generelt, hennes verk, feminismen-kjønnsroller og verden i dag. Jeg begynt såvidt på MaddAdam av Atwood i går det er siste bok i trilogien, blir spennende.

Hørtes ut som du har mye i gang nok engang, veldig imponerende.

Håper du og andre som leser/svarer på helgetråden får en god helg med gode bøker :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Kos deg med MaddAddam:-) Jeg synes den var bedre enn toeren :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja synes to så langt gjerne var den svakeste i rekka, likte godt en. Tusen takk for det, god helg til deg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, veldig hyggelig. Er det Frantumaglia av Ferrante du har lest? Jeg har den på dansk – gleder meg til den. Har også lest den den dystopiske futuristiske MaddAddam-trilogien, fantastiske bøker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja stemmer :). God helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMaren