Litt mer røverhistorie enn Søsterkolkkene kanskje, men blanding av fortellerglede og godt språk gjorde boka magisk. Litt overnaturlig, vakre beskrivelser av fjell, vidde, jakt og fiske, nydelig beskrivelse av respekt for viltet, fattigdom, skifte mellom gammel og ny tid. Favoritt, helt klart.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei! Jeg har en skoleoppgave hvor jeg skal utdype meg i en bok og liker virkelig boken Blå av Maja Lunde. Jeg står litt fast og vil gjerne høre hva andre tenker om hovedpersonene i boka David og Signe og hvordan de er som personer? Setter pris på om du kunne skrevet ned hva du tenker om de og hvordan personer de er! Alt hjelper:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dessverre, jeg tror ikke kan jeg kan hjelpe deg. Jeg er en leser av typen som leser fort, som husker selve boka og hovedinnholdet, men glemmer detaljene temmelig raskt. Så kommer det tilbake når jeg hører noen snakke detaljert om boka, men det hjelper jo ikke deg særlig.
Legg inn en forespørsel, under romanen Blå, så kan det hende du får svar fra noen av alle de engasjerte leserne her inne. Nå har du lagt forespørselen inn under Hekneveven og her blir det nok ikke så lett å få inn kommentarer på Blå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vHelena ENorahAnne Berit GrønbechAmanda ABjørn SturødJulie StensethGroElisabeth SveeJane Foss HaugenDagfinn JakobsenJan-Olav SelforsMarianne AugustaIdaAnneLars MæhlumAkima MontgomeryBeathe Solbergmay britt FagertveitÅsmund ÅdnøyErlend Risvik PaulsenGjermund  HaugeTrygve JakobsenIngeborg GTonesen81Vivian M.Dolly DuckHegeMyStorySynnøve H HoelAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrode Øglænd  MalminMichelle Engel JegerudLene AndresenTone SundlandBenedicteTanteMamieRune U. FurbergJenny Dahl BakkenMarit Høvde