Andreas Viestads kokebøker har vi hatt stor glede og nytte av her i huset. Gode oppskrifter med fine og appetittvekkende historier knyttet til seg! Nå er mitt spørsmål, er "En middag i Roma" en historiebok, en kokebok eller en kombinasjon av begge? Eller sagt på en annen måte, inneholder denne verdenshistorien også Viestads oppskrifter?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er historiebok om bestanddelene i et måltid som feks brød, salt, olje, vin, pasta...alt med utgangspungt fra Roma og én oppskrift på pasta carbonara. Han sitter å betrakter det romerske livet på en restaurant med navn La Carbonara midt i Roma.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høres spennende! Kanskje "noen" finner den under juletreet i år :-)
Tusen takk for svaret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeFredrikEivind  VaksvikCathrine PedersensiljehusmorKirsten LundCecilie EllefsenTove Obrestad WøienMonica CarlsenPiippokattaAlice NordliTanteMamieLailaReidun SvensliHilde AasnurreBente NogvaEileen BørresenStein KippersundTone HSigrid Blytt TøsdalNinaGro-Anita RoenJohn LarsenLars MæhlumIngvild SSigrid NygaardMartinCatharinaFindusKent Ivar Aasten OlsenEvaHilde H HelsethAnneWangritaolineLena Risvik PaulsenRisRosOgKlagingIngunn SRufsetufsaTorill Revheim