Dette har på mange måter vært en lang uke. Kulden har tatt til og mørkt har det blitt. I denne uken har jeg fortsatt på å lese Elenor Oliphant is completely fine av Gail Honeyman som jeg leser på norsk igjen, jeg liker den fortsatt igjen og morsomt at man oppdager andre gangen en leser boka som jeg ikke tenkte så mye første gang jeg leste.

Denne helgen blir eventuelt å bake noen boller lese litt, stikke innom biblå med nevøen og lese litt for han og høre lydbok.

Hva leser dere denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 18 svar.

En fin helg du hadde planlagt. Håper den ble like koselig som den hørtes ut :-) Jeg er snart ferdig med American Dirt av Jeanine Cummins. En fantastisk historie! Gripende, spennende og lærerik. Etterpå venter Tollak til Ingeborg av Tore Renberg. Jeg har ventet utålmodig på en nynorskroman fra han helt siden jeg slukte Du er så lys i ferjekøen i 2017. Håper den står til forventningene...

God søndagskveld, og ha en fin uke, alle sammen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Den var ganske avslappende i hvert fall og noen boller ble bakt :) . HM kjekt med en god historie. Ja forventinger er jo alltid noe å se frem til også tenker jeg. Håper du har en fin søndag og fin uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat hentet Andreas Viestad: "En middag i Roma" på bibben som jeg skal ta fatt på. Verdenshistorie i et måltid som er undertittelen. Mat er spennende og historie er spennende så denne kombinasjonen blir fullklaff håper jeg.
Uka har vært litt strevsom på den måten at jeg har snekkere her fra 7-15. Gjør seg heldigvis ferdige til tirsdag...blir litt husvill av slikt!
God helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Andreas Viestads kokebøker har vi hatt stor glede og nytte av her i huset. Gode oppskrifter med fine og appetittvekkende historier knyttet til seg! Nå er mitt spørsmål, er "En middag i Roma" en historiebok, en kokebok eller en kombinasjon av begge? Eller sagt på en annen måte, inneholder denne verdenshistorien også Viestads oppskrifter?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er historiebok om bestanddelene i et måltid som feks brød, salt, olje, vin, pasta...alt med utgangspungt fra Roma og én oppskrift på pasta carbonara. Han sitter å betrakter det romerske livet på en restaurant med navn La Carbonara midt i Roma.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høres spennende! Kanskje "noen" finner den under juletreet i år :-)
Tusen takk for svaret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mhm veldig spennende det du skriver, en liten reise i bokverden altså.Ja det med snekkere kan drive en til vannviddene. Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser "Muren" av Don Winslow, og det er mer enn 800 sider. Winslow skriver godt, velorientert og pragmatisk om narkokarteller i Mexico og spillet mellom alle som er involvert på begge sider av loven, og begge sider av grensen mot USA. En Trump-liknende figur har dukket opp, og siden jeg har sett en politisk reklame nå som Don Winslow har redigert selv, tror jeg at denne figuren vil få tilbørlig omtale gjennom boka. Ellers har jeg prioritert å rydde ute, men nå regner det så mye at jeg nok må rydde inne i stedet. Skulle gjerne bakt, for eks kanelsnurrer, vi får se.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Oi, 800 sider ja litt av murstein da. Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne uka har gått fort her. Vi har vært så heldige å ha hatt strålende vær, og det har vært fint å være ute på tur, og jobbe litt i hagen.

Jeg leser boka Kentuki, av Samantha Schweblin denne uka, og har kommet litt over halvveis. Det er en interessant bok, om et merkelig - men interessant - konsept. Boka har historier om mennesker som har anskaffet seg et teknisk kjæledyr. Hvert kjæledyr har en eier, og kjæledyret styres av en annen eier, et annet sted i verden. Dvs. at den andre eieren ser alt som foregår i hjemmet til eier 1, og kan bevege kjæledyret rundt i huset/ute. Her er det duket for mange artige konstellasjoner, men også merkelige og til dels ekle/skumle samhandlinger.

Ønsker alle en god helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Spennende tematikken du skriver om her. Ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den boka leste jeg også bibliotekets tips om...ble også nysgjerrig så jeg har satt den på leselista min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg har vore så heldig å ha fått Yt etter evne, få etter behov av Olaug Nilssen.
Har berre lese litt, så veit ikkje om eg har fått meg så mykje anna enn at det ulike personar i ein dysfunksjonell familie som fortel om kvardagen sin..på godt og vondt, trur eg. Boka har iallfall fått gode kritikkar.
Elles så har eg mykje bra som venter på leselista mi, så kva blir neste val veit eg ikkje. Har litt å gjere med kva som blir valt i lesesirkel også.

Ei god helg til deg og alle andre som er innom her! :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hva synes du om boka da? Ja det er kjekt at en med mye bra på leselisten. Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boka har jeg lest om. Spent å høre hva du synes om den etterhvert :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er enig med deg, dette ar vært en lang uke. Nå fester grepet seg med ruskevær, ettermiddagene er blitt korte, og det har vært litt trå dager på jobb.

Jeg er også enig i at det noen ganger er deilig å lese en bok om igjen. De beste bøkene har flere lag, og man oppdager nye ting ved en gjenlesning. Ofte er jeg ved første gangs lesing så ivrig på å følge handlingen, at jeg kan overse noen av disse lagene.

Nå har jeg startet på buk nummer to Byens spor - Maj. Jeg har ikke kommet særlig langt, men den virker å være like fengende som den forrige. Det var nok ikke enkelt å være alenemor på 50- og 60-tallet nei, med dårligere sosiale system enn i dag. Så jeg ser fram til å følge Maj og de andre videre.

Ellers er det denne helga ikke så store planer. Min voksne sønn har kommet hjem hit i helga, han kaller ikke dette sitt hjem lenger, så det er veldig koselig. I kveld skal vi alle delta i en sosial happening i storfamilien. Litt husvask må til, og litt trim må man vel ha. Ellers vil jeg bare lese :-)

Ønsker dere alle en koselig helg :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Takk for tips om bøkene Byens spor. De er satt på leselista :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Byens spor bøkene er så utrolig bra, gjerne jeg leser dem igjen etter hvert. Det føltes rett slett som en ordentlig å god tidsreise der både menneskene, historien i tiden vi er i romanene og omgivelsene er utrolig godt skildret og det er troverdighet i historien også. Ja det er helt sant det du sier om igjen lesning. Koselig med besøk og litt hendelser i familien :).

Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hanne MidtsundVivian M.Harald Kandreas h. o.LailaAlice NordliBjørg Elin NærlandLibraritas vLene AndresenBertyAnniken BjørnesIdaHeidilillianerJarmo LarsenKristine LouiseKristin F. JørgensenGroAnneLeseberta_23Torill Elisabeth RevheimIna Elisabeth Bøgh VigreRune U. FurbergRade AlmudaffarLisbeth Kingsrud KvistenMaren Hjelle AuneMarianne  SkageJoannKjetil AudsenJulie StensethRandiMonica  SkybakmoenJan-Olav SelforsIngunn SKarin BergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudmoiraStine SevilhaugMorten BolstadTove