Jeg har akkurat hentet Andreas Viestad: "En middag i Roma" på bibben som jeg skal ta fatt på. Verdenshistorie i et måltid som er undertittelen. Mat er spennende og historie er spennende så denne kombinasjonen blir fullklaff håper jeg.
Uka har vært litt strevsom på den måten at jeg har snekkere her fra 7-15. Gjør seg heldigvis ferdige til tirsdag...blir litt husvill av slikt!
God helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Andreas Viestads kokebøker har vi hatt stor glede og nytte av her i huset. Gode oppskrifter med fine og appetittvekkende historier knyttet til seg! Nå er mitt spørsmål, er "En middag i Roma" en historiebok, en kokebok eller en kombinasjon av begge? Eller sagt på en annen måte, inneholder denne verdenshistorien også Viestads oppskrifter?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er historiebok om bestanddelene i et måltid som feks brød, salt, olje, vin, pasta...alt med utgangspungt fra Roma og én oppskrift på pasta carbonara. Han sitter å betrakter det romerske livet på en restaurant med navn La Carbonara midt i Roma.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høres spennende! Kanskje "noen" finner den under juletreet i år :-)
Tusen takk for svaret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mhm veldig spennende det du skriver, en liten reise i bokverden altså.Ja det med snekkere kan drive en til vannviddene. Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorKirsten LundCecilie EllefsenTove Obrestad WøienMonica CarlsenPiippokattaAlice NordliTanteMamieLailaReidun SvensliHilde AasnurreBente NogvaEileen BørresenStein KippersundTone HSigrid Blytt TøsdalNinaGro-Anita RoenJohn LarsenLars MæhlumIngvild SSigrid NygaardMartinCatharinaFindusKent Ivar Aasten OlsenEvaHilde H HelsethAnneWangritaolineLena Risvik PaulsenRisRosOgKlagingIngunn SEivind  VaksvikRufsetufsaTorill RevheimHarald KVegardSynnøve H Hoel