Synne har ADHD og etter en strevsom tid på barneskolen vil hun ikke at de på ungdomsskolen skal vite noe om det, men det er ikke så lett å holde det skjult i lengden. Så begynner Johan i klassen, Johan som får hjertet hennes til å hoppe enda litt raskere og som ser ut til å like henne også! Men den dagen hun skal fortelle hjertevenninnen Torunn at hun og Johan har blitt sammen så rekker Torunn å si noe først - at hun liker Johan og da setter ordene seg fast.

Kine er også ny i klassen, har over 10.000 følgere på instagram og får 500 likes på det nye bildet på bare noen minutter. Kine som stjeler Torunn fra Synne og som kaller henne Sinne bare for å erte. På spielt på skoledoen og på en lapp Synne finner i matteboka har noen skrevet ADHORE og Synne vet at det må være Kine.

Men er ting alltid som de ser ut ved første øyekast? Bok om å ha adhd, være forelsket, krangle med venninner, ikke bli trodd hjemme og konflikter på skolen - lett språk selv om den er på nynorsk (jeg merket det knapt), anbefales til ungdomstrinnet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineKristina Jernstrøm LyseboKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingIngeborg GBerretMariaBookiacTanteMamie