Det er ikke så ofte jeg selv kjøper bøker lenger, da jeg har et lite lager å ta av. Men om jeg først kjøper en, skal det være noe spesielt - og her er en sånn bok.

Elvira jobber som revisor, og når hun ikke sitter nedsunket i kalkyler og regneark, holder hun omgivelsene på trygg avstand fra den hvitmalte stua si i enden av Lille Trappegata. Slik kunne det fortsatt, men en dag skjer det noe. Den pensjonerte jordmoren som bor i nabohuset dør, og kvinnen som leier stua på toppen av heia forsvinner på mystisk vis. Elvira er overbevist om at noen i den lille sørlandsbyen ruger på en mørk hemmelighet.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasINA TORNESKirsten LundLise MuntheCathrine PedersenAnneWangBjørg L.Karamasov11BookiacHilde H HelsethTrude JensenPiippokattaHarald KBjørg Marit TinholtStig TEvaHelena EJulie StensethBerit B LieTor-Arne JensenBenteBeathe SolbergAnnaCamillaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelliAnne-Stine Ruud HusevågFriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil Stangelandmay britt FagertveitVegard Nordin Løvå