Ja, og i hvert fall her på Østlandet er det fine augustdager og nydelig helgevær :-)
Leser ganske mye i utgangspunktet, og i motsetning til deg ligger jeg vel på omtrent samme nivå som i fjor.

Nå leser jeg Den avstengte øya av Sigrídur Hagalín Björnsdóttir. Har ikke kommet så langt at jeg kan si noe om den ennå, men ser at den har fått høye terningkast her på Bokelskere. Den er forresten månedenes bok i den dystoptiske lesesirkelen, den tjuende dystopien vi samleser, og hvis noen har lyst, er det bare å henge seg på.

På Kindlen er jeg også så vidt i gang med Den tredje løgnen, siste og avsluttende bind i Agota Kristofs trilogi om tvillingene.

På øret har jeg Apeirogon av Colum McCann, og som lydboken jeg hørte i forrige uke – Shuggie Bain, den fantastiske debutromanen til den skotske forfatteren Douglas Stuart – er også den på langlisten til Booker-prisen 2020.

Hvis tiden strekker til, blir det kanskje et nytt kapittel eller to i Elena Ferrantes L'amica geniale / My brilliant friend også.

Fortsatt god helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Den avstengte øya ser spennende ut! Seiler inn på TBR-lista mi.. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjekt med noen finere dager tenker jeg nå da dagene har veldig våte her på Vestlandet stort sett i juli. Spennende med bøker med høy terningkaster da. Og wow jeg tar meg hatten for at du leser boka på original språk. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMaren