Snart midt i august egentlig. Dette året har jeg lest som aldri før fordi jeg har hatt så mye til overs etter ting ble stengt så var mye hjemme tid og da fikk jeg mye tid til å lese og ble også motivert til å lese.

Jeg leser denne helga enda Hjertets usynlige stormer, som er tjukk bok, er usikker på om jeg blri ferdig med lydbok the perfect wife, men ja jeg er kommet et stykke inni i den og har vel bare en time og førti minutter igjen pluss minus tror jeg.

Hva leser dere denne helga og har dere lest noe bra som dere vil anbefale å lese?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 8 svar.

August ja, og nytt land i min litterære-verdensreise-utfordring. Denne måneden er det India som gjelder, og jeg har funnet en bok som beskriver India litt fra innsiden. Hvit tiger av Aravind Adiga er mitt valg, og den er veldig interessant. Fortalt fra en fattig tjeners synsvinkel, og mange gode observasjoner. Morsomt.

Det ble sommer igjen i Trøndelag også - det er godt det, før vi skal ta fatt på høsten. Så helga skal ikke bare være lesing, men det blir også fjelltur og telting.

Ønsker dere alle en fin helg :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gøy med litterære reiser, de kan også være kjekke. Mhm spennende, håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme som deg med tanke på lesing :-) Riktig nok leser jeg tidvis "sakte", imidlertid leser jeg lenge. Forrige helg brukte jeg om lag ett døgn på Mens Elva Sover av Easterine Kire fra Tromsø og India. Dette var ergo et eksempel på hurtiglesing. Lettlest bok som endatil var god! Så gjøv jeg løs på ei bok som heter Vær Min Havn av amerikanske Jacqueline Woodson. Denne kan minne om boka Klassen som jeg tror mange her har lest - om "utvalgte" elever i en klasse og deres lærer. Igjen ei interessant bok!

Nå har jeg gitt meg indianerne "mine" i vold igjen, denne gang Osagestammen, som samtidig omhandler oppstarten av FBI. Dette er altså ei dokumentarbok som handler om olje og rikdom, drap og andre forbrytelser, i grunnen ei bok om oppstarten av det moderne USA - veldig enkelt oppsummert. Tittelen er En Amerikansk Forbrytelse av David Grann.

Både regn og sol i indre Hardanger om dagene. Jobbingen har begynt - og ellers har jeg det helt fint :-) Fortsatt god helg, og la også uka som kommer bli ei uke i leselystens tegn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Sakte" trenger jo ikke å være dårlig da, da får vel med deg mye og får mye utbytte av lesningen din vil jeg anta :)? Kjekt med interresant bøker. Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, leser ikke "så" sakte. :-) Imidlertid kan jeg stoppe et sted og lese setninger og avsnitt opp igjen for å få fullt utbytte av hva som står der :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, og i hvert fall her på Østlandet er det fine augustdager og nydelig helgevær :-)
Leser ganske mye i utgangspunktet, og i motsetning til deg ligger jeg vel på omtrent samme nivå som i fjor.

Nå leser jeg Den avstengte øya av Sigrídur Hagalín Björnsdóttir. Har ikke kommet så langt at jeg kan si noe om den ennå, men ser at den har fått høye terningkast her på Bokelskere. Den er forresten månedenes bok i den dystoptiske lesesirkelen, den tjuende dystopien vi samleser, og hvis noen har lyst, er det bare å henge seg på.

På Kindlen er jeg også så vidt i gang med Den tredje løgnen, siste og avsluttende bind i Agota Kristofs trilogi om tvillingene.

På øret har jeg Apeirogon av Colum McCann, og som lydboken jeg hørte i forrige uke – Shuggie Bain, den fantastiske debutromanen til den skotske forfatteren Douglas Stuart – er også den på langlisten til Booker-prisen 2020.

Hvis tiden strekker til, blir det kanskje et nytt kapittel eller to i Elena Ferrantes L'amica geniale / My brilliant friend også.

Fortsatt god helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den avstengte øya ser spennende ut! Seiler inn på TBR-lista mi.. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjekt med noen finere dager tenker jeg nå da dagene har veldig våte her på Vestlandet stort sett i juli. Spennende med bøker med høy terningkaster da. Og wow jeg tar meg hatten for at du leser boka på original språk. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard