Flott bok som jeg nøt å lese. Filmen trenger man ikke å bruke tid på!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg så filmen først. En forferdelig tabbe!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Betyr det at du synes filmen er dårlig? Vurderer å se den, men er litt redd den kommer til å ødelegge det gode inntrykket jeg har etter å ha lest boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er vanligvis fan av Audrey Tatou, og så filmen minst et halvt år etter at jeg hadde lest boka - for ikke å bli skuffet. Likevel synes jeg den ikke klarte å formidle stemningen, underfundigheten og humoren på en god nok måte. Til tross for sideantallet skjer det ikke mye action i boka, (prøv å forklar hovedplottet til noen...), og dermed blir filmen faktisk litt kjedelig. Det er vanskelig å lage en god film om relasjonene mellom mennesker. Så jeg er enig med en av de andre her; kos deg med boka. Se en annen film:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filmen er helt ok. Men ikke se den rett etter du har lest boka sånn som jeg gjorde. Filmen ble litt fattig og fargeløs ved siden av boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er kjempefin, men kortet ned i et lite filmmanus blir den helt grei, men ganske så ubetydelig. Jeg ville lest boka, og heller sett en helt annen film:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes filmen er bra, selv om den ikke kan sammenliknes med boka..som er veldig veldig bra! Filmen er verdt å se.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas