Så langt i år har jeg lest litt mer enn jeg pleier. Covid-19 har uten tvil satt sitt preg på lesingen min.
I mars+april klarte jeg ikke engasjere meg i annet enn thrillere. I månedene etter har jeg lest bøker som er mer typisk meg. Mye norsk samtidslitteratur. Noe med tyngre tematikk. Men nå! Nå er det lett lektyre for alle penga. Jeg sitter og ruger og venter på mitt første barn. Termindato i morgen! Så det eneste jeg klarer å engasjere meg i er superlett chick-lit. og faktabøker. Jeg har bla.a. lest Meg meg meg av Linnea Myhre, og nå er Big summer av Jennifer Weiner neste bok ut. Jeg håper jo veldig (!) at dette blir siste boka før fødsel. Men jammen ikke godt å si. Kanskje lar ungen vente på seg?

Ellers: I dag NYTER jeg regnværet. Ah. Friskt og deilig! Ha en super helg, alle sammen.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Lykke til med den nye verdensborgeren :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lykke til med fødsel og barseltiden :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For en spennende og herlig tid du har foran deg :-) Lykke til med fødsel og barsel :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mange tusen takk! Veldig spennende!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mhm interresant utvalg. Sikkert koselig å ha litt koselitteratur engang i blant :). Av og til lar gode tingene vente på seg, får håper barnet ditt kommer snart :)

Ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er så sant. 😊 Tusen takk! Ha en kjempefin helg, du også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin Høyland