Alle fugler små. Hanne Gellein.

Grunnen til jeg valgte å lese denne, er at jeg bor helt nederst i Nidelva til høyre på omslagsbildet, og at jeg liker å lese fortellinger, sanne eller oppdiktede, fra egen by og elv. Ikke fordi det står "blodig lovende" på omslaget.
Vi følger altså noen kvinner, barn og menn gjennom sitt ve og virke i denne flotte byen, Trondheim. Den ene kvinna er faktisk nabo til et hus opp for Brubakken vi legger ut for salg på Finn nå i kveld. Løp og kjøp. I en liten by, er det gjerne sånn at blir forbindelser mellom folk og miljø, både i bøker og i virkeligheten. I denne boka feks, synes jeg forbindelsene, og hva som skulle skje, var litt for forutsigbare. Det er jo en spenningsroman, ikke krim, så sånn sett er det ikke bom, men jeg reagerer veldig på måten spenninga blir laga; nemlig at tilsynelatende smarte og oppegående folk gjør tåpelige valg akkurat når det er viktig å gjøre det rette - bare for at forfatteren skal kunne skrive noen sider ekstra.
Dette holder ikke. Bedre lykke neste gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LilleviHarald KIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine Sundal