Heisann.

Da begynte det å bli helg igjen. Fredagstacoen er allerede tatt for mange timer siden herlig var det også.

Jeg leser en bok på tysk som heter Das Nest oversatt reiret av Cythhia O Aprix Sweeney. Jeg hører også flere lydbøker på engang som Butcher Crossing av John Williams som jeg liker veldig godt og bruker til Popsugar Challange. Jeg hører også en sakprosa Thinking, fast og Slow av Daniel Kahneman, veldig akademisk, noe interresant og noen mindre interresant.

Hva leser dere til denne helga?

Håper alle har det fint og er friske, god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg er godt i gang med å lese En kikkert av rav. Dette er den 3 boka i den mørke materien. Det blir spennende å se hvordan dette ender.

Ha en fortsatt fin søndag.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Håper alle har hatt en fin helg! Jeg leser så smått videre i boka Hardanger og Koke bjørn. Jeg har etterhvert begynt å like å lese novellene i Hardanger. Små snutter av livet til noen personer som bor der. Koke bjørn sliter jeg med å lese, så den har for det meste ligget brakk denne siste uka. Jeg skal gyve løs på den igjen når jeg er ferdig med Hardanger. I løpet av uka har jeg lest ut Den fremmede av Albert Camus. Den var interessant, og har en veldig spesiell steming. En kort bok på 100 sider, som er en av 1001 bøker du må lese før du dør :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja jeg har hatt en ganske fin og avslappende helg i hvert fall og håper du og andre også har det :). Herlig med noveller. Håper du får mer glede av Koke bjørn snart :).

Håper du har en fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helg :-) Og foreløpig har vi morgensol i Trøndelag!
Sola har vært så lite å se den siste tida, så jeg blir skikkelig glad når den titter fram.
Men det skal ikke vare i dag heller, det er meldt regn fra klokka 12. Så jeg skal sannelig skynde meg ut og få trimrunden nå på formiddagen!

Denne uka har jeg handlet på bestselgersalget i Bokklubben, så nå ligger Livet - illustrert uåpnet og blank her hos meg. Denne har jeg hatt lyst på lenge, og nå når det ble salg måtte jeg bare kjøpe. Den er så vakker, og jeg gleder meg! Dette er en sånn bok som jeg vil ha liggende fremme og titte litt i hele tiden.

I tillegg skal jeg starte med Det Alice glemte av Liane Moriarty i dag. Denne leses for å fylle Australia-punktet i min litterære rundreise i år. Jeg har lest noe av Moriarty tidligere, og synes hun leverer god underholdning.

Friske er vi fortsatt alle mann, det er jo de fleste av oss nå. Blir spennende å se om spredningen blusser opp igjen nå når vi gjenåpnes. Jeg håper virkelig ikke det, og at vi får ta hverdagen litt tilbake, men vi må nok fortsatt være forsiktige!

God helg alle :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja ser ut som det skal regne her på Vestlandet også i dag ifølge værmeldingen, men det har vært en del sol her også i det siste, som er hyggelig ja. :). Livet har jeg hørt mye bra om :). Kjekt med en liten litteraturreise.

Ja enig i det du skriver angående hverdagen og at det ikke blir mer smitte. Her i Sør- Rogaland har det vel ikke vært mer smitte nå de siste to ukene på dem som har blitt testet. Så det betyr vel at det snart ebber ut håper jeg. Folk må bare vær forsiktig enda, men jeg har inntrykket at mange er det.

Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På Kindlen fortsetter jeg med Testamente av Nina Wähä. Har kommet over halvveis nå, og synes fortsatt den er veldig bra. Koser meg med den, tross all elendigheten :-)

Hvis jeg blir ferdig med den i løpet av helgen, tror jeg at jeg omsider skal begynne på Alle disse dagene av Tove Braathen, en bok jeg har hatt en stund, og som jeg gleder meg til. Har tidligere lest hennes Effekten av måneskinn på nyfallen snø – en snodig, men utrolig bra roman!

På øret har jeg to bøker denne helgen. Den ene er Light in August av William Faulkner (som jeg leste på norsk – Mørk august – for mange år siden). Den andre er en novellesamling, For the Relief of Unbearable Urges, av en for meg tidligere ukjent forfatter, Nathan Englander. Spent på den.

Hold dere friske og ha en god helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Godt at boka er bra selv om den inneholder elendighet da. Så gøy å så mange ventende tittelene. Mange på øret ser jeg, veldig bra.

Håper du får en fin helg og er frisk :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethSverreMarita LoeAjiniakrathomas von sonnenbergAlice NordliJeanetteKristin F. JørgensenRandiReadninggirl20Vigdis VoldMalinHeidi LGrete AmundsenMariaCarine OlsrødKay NilsenSimen "Boktimmy" IngemundsenHelge Thime-IversenMarie HolterBechenHeidiFrisk NordvestLibraritas vVibekeDaffy EnglundWenche VargasIna Elisabeth Bøgh VigreBjørn BakkenBrit HonningsvågMaren Hjelle AuneAtmanIngunn ØvrebøHarald KOleMonica CarlsenReidun SvensliHelge-Mikal HartvedtTonesen81kjell k