Jeg tror jeg blir med på denne. Ser meget interessant ut. Blir ebok på meg. Må bare komme i mål med Ayla og "Hulebjørnens klan" :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har også valgt e-bok og har begynt, så vidt - den virker lovende :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvordan er Hulebjørnens klan? Jeg var veldig begeistret som tenåring, men er litt usikker på kvaliteten...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg skjønner hva du mener. Jeg leser den på norsk, bare for å ha det sagt.
Jeg lander nok på 3 av 5 stjerner på Goodreads. Jeg liker selve "konseptet". Men når Ayla får barn som 10-åring osv., så blir det litt merkelig for min del, og det er også en del ting rundt livene til neandertalerne som jeg stusser over. Men dette finnes det jo selvsagt ingen fasit på, og Auel gjorde visstnok god research da hun skrev boka. Den er skrevet i 1985, så det er kommet en del ny kunnskap etter boka kom ut.

Interessant bok, men jeg kommer nok ikke til å lese resten av serien. Det er liksom FOR mye god litteratur der ute, så man må jo nesten bare velge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den første, og kanskje den andre, var også de beste etter min mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne