Jeg ser at dette innlegget ikke er helt nytt, men hiver meg likevel ut i diskusjonen. Jeg har forstått at for å kunne laste ned bøker til lesebrett fra BookBites må en ha brett med Androit installert. Såvidt jeg har funnet ut finnes det kun to av disse, nemlig Boox Nova og Likebook Mars. Jeg kjøpte det eneste som leveres i Norge, nemlig Boox Nova. Katastrofe, lite brukervennlig og BookBites flipper ut stadig. Klagt til BookBites. Brettet gikk i dag i retur til forhandler. Har fått levert et Likebook Mars fra Tyskland, og det fungerer vesentlig bedre. Men likevel har jeg følelsen av at BookBites ikke er utviklet for bruk på lesebrett, men for ipad og tilsvarende brett. Men BookBites er ikke så dårlig som en kan få inntrykk av fra diverse innlegg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det stemmer, BookBites er ikke utviklet for bruk på nettbrett. BookBites er en app som lastes ned på mobiltelefon og på nettbrett, og fungerer både på phone og android.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  Haugen