Dessverre har bibliotekene i Akerhus valgt å bytte leseapp for ebøker fra eBokBib til BookBites.

Jeg er en av dem som ikke liker den nye løsningen og savner eBokBib appen. Det viktigste for meg er å ha en ren og ryddig leseflate, uten unødvendige elementer tilstede. BookBites sin leseflate har flere unødvendige elementer og fyller heller ikke ut skjermen. Jeg synes den er uryddig og at unødvendig mye plass er satt av til ting som kunne vært skjult bak en nedfellsmeny.

I tillegg fungerer den ikke på mitt Androi 6.0 baserte e-blekk lesebrett (Boyue Likebook Mars)

Mer om dette i en liten videosnutt jeg har laget:
https://photos.app.goo.gl/d7nbnbAtR2LQPdnv7

Hvis noen er enige i mine synspunkter, eller opplever tilsvarende eller andre feil med BookBites på sine lesebrett, så hører jeg gjerne fra dere her i denne diskusjonen, men jeg ber også om at dere melder dette inn via BookBites sitt feilrapporteringssystem, som du finner her: https://support.bookbites.com/hc/no/requests/new

Bjørn Tore Hoem

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg finner ikke ordentlig ut av BookBites. Største problemet er at den ikke finner tilbake til riktig side når jeg går inn igjen. Den hopper tilbake til første side i det kapittelet jeg er i, og derifra må lete selv. Noen som har funnet ut av det?

I tillegg er søkemulighetene dårligere enn i den forrige appen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg irriterer meg over at det er færre instillinger for boksidenes utseende og at den ikke husker innstillingene mine fra gang til gang, likte det bedre i den andre appen. Savner også sidetall i boken. Og synes mulighetene for avgrensning i søk er for få.
Har inntrykk av at det er færre bøker i denne appen enn i den gamle, det er flere bøker som sto på huskelisten min som jeg ikke finner i denne appen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt bibliotek har brukt Bookbites en stund, og jeg må innrømme jeg var veldig skeptisk til å begynne med. Jeg opplevde nok brukergrensesnittet som direkte dårlig. Nå derimot er jeg blitt veldig fortrolig med den, og erfarer også at utviklerene er lydhøre for tilbakemeldinger selv om jeg savner å kunne laste ned bøker til lesebrett. Jeg fortsetter bare med flere plattformer på samme vis som jeg veklser mellom håndholdt bok, ebok og lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MarteMarianne NordeideCathrineSDun AenghusAlice NordliRufsetufsaBerit B LieIdaHildaLeselenaIngvild SEmilie Siljuberg Klevenkjell kIngeborg GLena Risvik PaulsenPer HellemBoktimmyLailaRisRosOgKlagingGVAkima MontgomeryLilleviJeanetteNorahHelen SkogAnne-Stine Ruud HusevågMarit HåverstadFragmenterBentLars MæhlumErlend Haugen  VikhagenAudhildArne DaviknesTone SundlandAnniken BjørnesVannflaskeBenteLiva DelirBjørg L.Jane Foss Haugen