2020 blir et merkelig år. Mye mulig dette fortsetter over i neste år også ettersom vi først da har ny og riktig medisinering klar. Jobb, skole - konkurser mv, jeg aner ikke når slutten på dette kommer. Er sjøl i jobb enda. Hurra!

Leser fortsatt om de amerikanske presidentene mine (ha-ha), og nå som 2. verdenskrig akkurat er avslutta, gikk Franklin Delano Roosevelt av som den 32. i rekka. Vedhogst - og bytte av garasje med en ny nabo har tatt en del tid. Fikk også rydda to skap med klær. Noe i søppelkonteineren og noe til Fretex :-)

Les og les! Se alltid lyst på livet, så les noe positivt og gøy fram til neste helg :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det forsøkes utviklet kyno-biologiske smitteindikatorer, her er en >

Den dystopiske kunstart står 'i gjeld' til læremester Orwell
bl.a. for observasjonen at en klode trenger egentlg bare én fiende,

såsom i apokalyptisk perspektiv - bare én regjeringssjef,
dette avsløres av tenker R. Scruton, sit.her >

For valg av egnet fiende, skal også visse vismenn ha avslørt >
at en drabelig nok pandemi kan innspare store Militær-utgifter

Orwell selv var oppr. med på å smi såpass enhetlige tanker for
Enhets-politikken, men ble skeptisk og skrev '1984' som botsøvelse.

Kan det vekkes tanker om hvem som kan betros keisermakten ?

Det skal til og med være utviklet sporhunder som varsler for
betenkelige smittedufter i politikken -
de står i et farlig yrke

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er bra :) nå tror ikke vi skal gi for mange prognoser, det er for tidlig :). Og hører rykter fra mine foreldre som er leger at det jobbes på spreng med en vaksine og den skal mest sannsynlig være klar til høsten håper tyskerene forresten. Og i Tyskland har en begynt å ta det sunt vev fra de som allerede hatt viruset til de som er syke og dette ser ut som det funker for mange, som de også ønsker å gjøre i Norge. Så tror vi skal ikke tror dette ender så mørkt. :) Medisin jobber på spreng.

Men kjekt å lese om president og håper at dette kan påvirke USA i riktig retning til neste valg og få en bedre president :).

Ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Rolf IngemundsenTine SundalKirsten LundelmeNabodamaBjørg L.Harald KWencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanneAudhildHilde Merete Gjessing