Fortsatt disse rare ukene uten å gå på jobb og gjøre mange av de tingene jeg liker og gjøre. Trist er det også, men sikkert nødvendig. Det har blitt hjemmelesning, hjemmetrening og litt turgåingen.

Formen min er bra. Denne uken har jeg lest barndommens gate av Tove Ditlevsen, Masketblomstfamilien av Lars Saabye Christensen, Animal farm George Orwell og ikke minst Lolita Vladimir Nabokov, disse har jeg fullført. Jeg hører også lydbøker Harry Potter 4 og I am the pilgrim av Terry Hayes, disse skal jeg fortsette med i helga og begynne på Tatovøren i Auschwitz Av Heather Morris.

Hva har dere lest denne uka og hva tenker dere å lese i helga?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hverdagen er annerledes nå, og det har faktisk gjort at jeg har lest lite i det siste. Jeg har plukket fram Lazarus av Lars Kepler. Tenker at en krim er det som trengs, for å få i gang leselysten igjen. Er godt i gang, så det lover godt. Ønsker alle en fin helg, og god helse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja oki, jeg har kutt ut alle aviser og alt, orker ikke mer av det. Ja kjekt med krim, håper du finner lesegleden og får en fin helg og god helse også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

2020 blir et merkelig år. Mye mulig dette fortsetter over i neste år også ettersom vi først da har ny og riktig medisinering klar. Jobb, skole - konkurser mv, jeg aner ikke når slutten på dette kommer. Er sjøl i jobb enda. Hurra!

Leser fortsatt om de amerikanske presidentene mine (ha-ha), og nå som 2. verdenskrig akkurat er avslutta, gikk Franklin Delano Roosevelt av som den 32. i rekka. Vedhogst - og bytte av garasje med en ny nabo har tatt en del tid. Fikk også rydda to skap med klær. Noe i søppelkonteineren og noe til Fretex :-)

Les og les! Se alltid lyst på livet, så les noe positivt og gøy fram til neste helg :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det forsøkes utviklet kyno-biologiske smitteindikatorer, her er en >

Den dystopiske kunstart står 'i gjeld' til læremester Orwell
bl.a. for observasjonen at en klode trenger egentlg bare én fiende,

såsom i apokalyptisk perspektiv - bare én regjeringssjef,
dette avsløres av tenker R. Scruton, sit.her >

For valg av egnet fiende, skal også visse vismenn ha avslørt >
at en drabelig nok pandemi kan innspare store Militær-utgifter

Orwell selv var oppr. med på å smi såpass enhetlige tanker for
Enhets-politikken, men ble skeptisk og skrev '1984' som botsøvelse.

Kan det vekkes tanker om hvem som kan betros keisermakten ?

Det skal til og med være utviklet sporhunder som varsler for
betenkelige smittedufter i politikken -
de står i et farlig yrke

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er bra :) nå tror ikke vi skal gi for mange prognoser, det er for tidlig :). Og hører rykter fra mine foreldre som er leger at det jobbes på spreng med en vaksine og den skal mest sannsynlig være klar til høsten håper tyskerene forresten. Og i Tyskland har en begynt å ta det sunt vev fra de som allerede hatt viruset til de som er syke og dette ser ut som det funker for mange, som de også ønsker å gjøre i Norge. Så tror vi skal ikke tror dette ender så mørkt. :) Medisin jobber på spreng.

Men kjekt å lese om president og håper at dette kan påvirke USA i riktig retning til neste valg og få en bedre president :).

Ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud