Oj då.. For et tidspunkt å starte på denne trilogien.. Jeg ble anbefalt denne av en låner for kanskje 3 år siden. Jeg har bare ikke tatt meg tid. Men nå fant jeg den tilfeldigvis på Storytel, og vips så var den hørt- på originalspråket, svensk. Jeg har veldig god erfaring med svenske innlesere, så det anbefaler jeg på det varmeste.
Familien til Hedvig har dødd i feber, antakeligvis forårsaket av et virus. Alt gikk rasende fort og viruset har trolig rammet hele verden. Hedvig tror hun er det eneste mennesket igjen. I sin søken etter mat og husly finner hun er forlatt gård med hester, kuer og høner. Det blir en kamp mot kulde, sult og den kvelende sorgen over å ha mistet familie og venner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbeline