Dette har vært en surrealistisk uke. Håper alle passer godt på seg og sine, og følger myndighetenes råd! Jeg har ikke fått lest så mye, men fortsetter i eboka Min søster er en seriemorder, av Oyinkan Braithwaite. Riktig god helg, alle.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 5 svar.

'Min søster er en seriemorder' har jeg også lyst til å lese - hvordan er den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke kommet så langt. Foreløpig virker den bra. Annerledes historie, lettlest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da jeg hørt den ferdig etter en del inne tid. Jeg likte boka faktisk veldig godt, den gjenspeilet en del av dagens samfunn med sosiale medier. Stemmingen var både dyster og humoristisk synes jeg. Jeg likte navnene i boka og at den var veldig autentisk skrevet i mine øyner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hører den også faktisk på lydbok, liker stemmingen i boka. Den er godt skrevet, litt nifst og veldig beskrivende. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja selvsagt det er viktig. Den har jeg faktisk også begynt på lydbok, må si jeg liker den så langt. Håper du får en fin søndag :) og ta vare på deg og dine :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin Høyland