Ja, dette er litt en av helg vi har. Det virker som vi nesten har en lookdown i Norge og folk har begynt å hamstre inn mat som galne. Man blir skremt om hvordan folk oppføre seg i en helsekrise. Jeg har begynt denne uken å lese the Silent Patient av Alex Michaelides på ebok. Disse Coroana tider krever mye inne tid, litt tur blir det ut, men forsiktig og med gå avstand og ordentlig håndvask.

Hva leser dere denne helgen? Eller i disse tider?

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 20 svar.

Dette har vært en surrealistisk uke. Håper alle passer godt på seg og sine, og følger myndighetenes råd! Jeg har ikke fått lest så mye, men fortsetter i eboka Min søster er en seriemorder, av Oyinkan Braithwaite. Riktig god helg, alle.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

'Min søster er en seriemorder' har jeg også lyst til å lese - hvordan er den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke kommet så langt. Foreløpig virker den bra. Annerledes historie, lettlest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da jeg hørt den ferdig etter en del inne tid. Jeg likte boka faktisk veldig godt, den gjenspeilet en del av dagens samfunn med sosiale medier. Stemmingen var både dyster og humoristisk synes jeg. Jeg likte navnene i boka og at den var veldig autentisk skrevet i mine øyner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hører den også faktisk på lydbok, liker stemmingen i boka. Den er godt skrevet, litt nifst og veldig beskrivende. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja selvsagt det er viktig. Den har jeg faktisk også begynt på lydbok, må si jeg liker den så langt. Håper du får en fin søndag :) og ta vare på deg og dine :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nettopp ferdig med "På gjengrodde stier" av Knut Hamsun. Nå leser jeg "Hjertet er en ensom jeger" av Carson McCullers. Jeg har lest 10 %, og jeg håper den blir bedre, for å si det sånn.

God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Var gjengrodde stier bra? Jeg likte veldig godt hjertet er en ensom jeger, men synes begynnelsen var litt treig, så tok den seg opp, håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, "På gjengrodde stier" var veldig bra. Jeg ga den terningkast 5. Jeg leste Tore Rems bok "Knut Hamsun - reisen til Hitler" før jul, og her omtaler Rem boka. Han sier at Hamsun nok setter seg selv i et bedre lys i boka, enn det som var tilfellet i virkeligheten. Men jeg anbefaler boka, og isolert sett er det en bok som gir medynk med gamle Hamsun. Men når man får nyansert historien, så fikk han nok som fortjent.

Men FOR en forfatter! Jeg har lest mye Hamsun i det siste, og han er godt på vei til å bli min soleklare favorittforfatter. "Mysterier" er neste bok ut fra han.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for anbefalingen, dette sette stor pris på. :) Skal nok komme meg innom på Hamsun etter hvert når ting stabiliserer seg skal nok låne han på biblioteket. Ha en god søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en rar uke dette har vært. Våren 2020 går nok ikke i glemmeboken med det første. Hjemmekontor på meg, men har heldigvis god bevegelsesfrihet på og rundt gården her jeg bor. Jeg var ute på tur i over en time i går, og traff ikke et eneste menneske. Trygt og godt. Ellers er jo lesing en prima og solidarisk fritidsaktivitet nå!

Jeg leser også The silent patient i helga! Det er ikke så ofte jeg leser krim eller thrillere, så både boka og disse stille hjemmedagene gir meg skikkelig påskestemning. Føles nesten litt som juks/ tjuvstart på påskekosen, men jeg tenker det får være greit, alt tatt i betraktning. Vi får kose oss som best vi kan!

God helg til alle sammen!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ja det er nok ganske bra å lese. Nå har mange muligheter ved å låne bøker på overdrive på ebok og lydbok. Ikke juks å kose seg i blant etter omstendighetene er slik som de og ser ut som de lenge vil vedvare ingen ser en lyset i denne tunnelen. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har vært og hentet medisiner på apoteket for en gammel dame som ikke må bli smittet, hyggelig å kunne hjelpe til litt i disse ulvetider...
På lesefronten er jeg snart ferdig med Hamsun:"Sult" og har også lånt tegneserieboken sult av Martin Ernstsen, blir artig å se hvordan han har tolket boka!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Så utrolig snilt og hyggelig gjort av deg å handle til den eldre dama. Det satte hun nok pris på vil jeg anta. :) Vi må tare vare på hverandre og ta hensyn rett og slett.

Håper du får ne fin helg :) . Stillig med sult :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, dette har jammen vært ei rar uke. Var ganske travel og tettpakket i utgangspunktet, og så kom dette coronastyret oppå. Og dette er vel bare begynnelsen, sikkert.

Men ei bok må man alltid ha for hånden uansett. Jeg har kommet ca halvveis i Terapeuten av Helene Flood. Jeg ser den har fått litt blandede kritikker, men jeg synes så langt den er god.

Ellers skal vi ha et lite treff med familie i kveld, og det blir uten klemmer og håndhilsing :-)

Ønsker dere alle en god helg uten for mye nærkontakt :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja det kan du si. Det har vært rare tilstander. Får håpe disse tiltakene hjelper noe så at smitten kan bli mindre. Så godt boka er god, håper du koser deg med familien, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Kjærlighet I Koleraens Tid" har fått en moderne avlegger i koronaviruset. En kan jo pleie kjærligheten - eller bare spille yatzy :-) Eller det tredje åpenbare gjøremålet, lese bøker. Jeg har kommet til USA sin president nr. 16, Abraham Lincoln i boka til Ole O Moen. Leser gjerne om èn eller to presidenter ved middagsbordet. Når jeg kryper under dyna leser jeg fortsatt Mi Briljante Venninne til herr Lukkøye blander seg inn.

Uansett hvordan du må forholde deg til koronaen; karantene og hjemmeopphold, eller i jobb, ha en så god uke som omstendighetene tillater. Bamseklem :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ja pleie kjærlighet er viktig og spille yatzy er en god ide :). I går kveld ble tilbrakt med spilling av kort og Ludo. Spennede å lese historie og roman. Håper du også har det fint og sender varme tanker til deg også :) og ja tusen takk for det :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjærlighet i koleraens tid :-))

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Passende lesning kan man si. Jeg vurderer å ta frem Dekameronen. En historie om en gjeng med italienere som isolerer seg for å unngå smitte, virker som riktig lesing i en tid som denne. Men først må jeg lese ferdig Melkemannen

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Thomas KlakeggKay NilsenElisabeth SveeCamilla RødjeSimen "Boktimmy" IngemundsenIngunnMarit AamdalSoffa86Harald KSigrid Blytt TøsdalannelinguaTherese HolmKristin F. JørgensenTonje-Elisabeth StørkersenellinoronilleThereseGladleserHilde H  HelsethDolly DuckConnieBrit HonningsvågVibekeGroMonica StubkjærJan Erik  OlsenMarianne  SkageTine SundalHanne MidtsundKirsten LundSolveigAnjaHeidiElin FjellheimBerit RGunillaIdaMcHempettLeseberta_23EmilieskHallgrim Barlaup