Sidsel Dalen "21 dager"

21 dager er en intens og nervepirrende thriller, som strekker seg fra Oslos bakgater til samfunnets rike og mektige. Det er en triller om menneskehandel, grådighet og korrupsjon i oljebransjen. Her møter vi på ny journalist Mia Mikkelsen fra Dødelige dråper. Jakten på sannheten bringer Mia i livsfare.

Dette er Sissel Dalens andre bok, men det er mitt første møte med forfatteren. Det blir ikke det siste, for her har forfatteren skrevet en av de bedre thrillerne om det norske oljeeventyret. Den tar for seg korrupsjon i oljeindustrien, men her handler det ikke bare om penger, men også om organisert menneskesmugling, narkotika og vold. Hovedpersonen i boka er gravejournalisten Mia Mikkelsen som etter hvert havner i livsfare. Boka har to fortellerstemmer, journalisten Mia og prostituerte Anna og romanen er skrevet i et røft og maskulint språk. «21 dager» er en intens thriller hvor det skjer noe hele veien, og dermed var den vanskelig å legge fra før den var ferdiglest. Handlingen foregår over 21 intense dager. Denne boka anbefaler jeg sterkt videre. Boka er både lest og lyttet til.
Terningkast 5

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria