Heisann.

Jeg er fortsatt syk, men har vært litt ute i dag. Har ikke vært på noen utenlandsturer eller noen sånt, har bare fått meg en kraftig forkjølelse eller noe sånt, så nå går jeg på antibiotika.

Jeg leser denne helgen videre i talent for lykke: fortellinger av Ari Behn og hører fortsatt Harry Potter sju på lydbok, kommer kanskje noe til om jeg blir ferdig med Aris Behns bok.

Hva leser dere?

Håper alle har en fin helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Har nå begynt på «Gudmoren» av Hanne Kristin Rohde. Liker de korte kapitlene i bøkene hennes. Problemet er jo at det heile tida blir «berre eit kapittel til....»
Litt skuffet av hennes forrige bok, så håper denne er betre.
God bedring til deg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Synd å være skuffet over bøker da, håper du får en bedre opplevelse denne gang :). Tusen takk :). Håper du får en fin uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei. Denne kalde søndagen har jeg lest ferdig "En fri agent" av John le Carre. En god bok, der agentene har blitt eldre. Denne forfatteren må ha vært med hele voksenlivet mitt uten pause. Så da står det litt stille hva jeg skal gjøre. Jo da, jeg skal lytte til Sissy Spacek i enda 5 timer. Dvs "To Kill a Mockingbird". Blir nok ferdig denne uka. Så er det plutselig ny helg om noen få dager.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er en fri agent god? Ja det stemmer, håper du har en fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff, får håpe du friskner fort til, nå som du har fått antibiotika!

Jeg leser Full spredning av Nina Lykke denne helgen. Et humoristisk blikk på en småsliten og noe resignert middelaldrende dame, og på tendenser i samfunnet vårt, gjør at jeg synes dette er ei god bok. Jeg storkoser meg :-)

Kombinert med det fine vinterværet vi har nå, og noe planlagt samvær med venner, så tror jeg dette blir ei bra helg :-)

God helg alle!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har også lest full spredning, likte den sånn ja midt på tre. Synes noe var bra i boka og noe mindre bra. Men flott du koser deg :)

Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble ferdig med Presens maskin i dag. Kan dessverre ikke si at den traff meg noe særlig. Nå har jeg omsider fått begynt på Søsterklokkene av Lars Mytting. Det måtte et Mammutsalg til! Spent på den. Det er ikke den type roman jeg leser mest, men jeg har fått den anbefalt av så mange, så den har fristet lenge. Håper jeg liker den like godt som jeg likte Svøm med dem som drukner av samme forfatter.

God bedring til deg, og håper helgen din blir fin tross formen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Håper du koser deg med søsterklokkene :). Tusen takk for det :)Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har vært lite lesing på meg de siste par ukene. Jeg har nemlig ventet på at mitt første barnebarn skal bli født, og for én uke siden så kom hun! Så jeg leser fremdeles novellesamlingen "Ting vi mistet i brannen" av Mariana Enriques. Jeg sliter med å komme i gang med en roman ved siden av. Ønsker alle en fin helg! Fortsatt god bedring, Readinggirl20.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Så koselig med barnebarn :). Håper du får en fin helg, det variere jo i med lesning i perioder :). Tusen takk for det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg prøver meg på "En odyssé: en far, en sønn og et epos" av Daniel Mendelsohn.

God bedring!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Håper du får en fin helg :) Tusen takk for det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander