Jeg holder på med mange bøker for tiden, men denne helgen konsentrerer jeg meg om tre av dem.

På øret et gjenhør med The Deptford Trilogy av kanadieren Robertson Davies, en av mine absolutte yndlingsforfattere, som jeg leste på papir for mange år siden. Oppleseren er god og trilogien er like fantastisk fortsatt Davies er en sann historieforteller!

På Kindlen har jeg også en yndlingsforfatter, nemlig Bonnie Jo Campbell og romanen Q Road. Hun skriver utrolig sterke og gode bøker. Denne amerikanske forfatteren har foreløpig fått utgitt to romaner og tre novellesamlinger, den siste i 2015, så håper snart hun kommer med ny bok.

Har også kommet i gang med månedens bok i den dystoptiske lesesirkelen her på Bokelskere, nemlig Flammealfabetet av Ben Marcus. Har hatt den stående i bokhylla en stund og gledet meg til den, men ikke lest langt nok til at jeg vil mene så mye om den foreløpig.

Ønsker dere en fin helg!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hvis jeg hadde hatt en "gleder meg til å lese" bokhylle, så hadde Robertson Davies stått der. Du og Annelingua gjorde meg nysgjerrig på han for noen år siden og jeg fant og leste en norsk oversettelse av den første i "The Deptford Trilogy" på nasjonalbibliotekets nettside. Det ga mersmak. Nå har jeg skaffet meg hele trilogien i tillegg til "The Cornish Trilogy". Mange av Robertsons romaner ligger nå på iTunes til under 20,- pr stk.

Jeg leste at han selv var motstander av at bøkene hans skulle gis ut som e-bøker, og lenge fikk han viljen sin, men ikke nå lenger, heldigvis.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må bare spørre deg om en ting, helt malapropos. Mener at du startet en tråd en gang der vi kunne skrive inn sitater fra en bestemt siden i en bok, men finner den ikke igjen. Husker du hva den het?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan det være denne tråden?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Supert, gretemor.
Du gir deg ikke så lett. Tusen takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har et vagt minne om hva du mener, men når jeg går tilbake i tid og ser hvilke tråder jeg har startet, så finner jeg den ikke. Kanskje det var noen andre som startet den. Har søkt på forskjellige ord og kombinasjoner, men dessverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da håper jeg du kommer til å kose deg like mye med bøkene som jeg gjør :-)
Ante ikke at han var e-bokmotstander. Men han var jo over åtti år gammel da han døde i 1995, så det var kanskje ikke så rart. Men som du skriver er det nå mulig å få bøkene hans elektronisk, både som e-bøker og mange av dem også som lydbøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han har jeg faktisk aldri hørt om, men sjekker han gjerne ut, så takk for anbefaling. Det er som sagt alltid nye kjekke forfattere som er unike skatter og derfor er så glad bokelskere man med i og at man får disse tipsene. Tror lesningen min hadde vært av dårligere kvalitet om jeg ikke hadde dette der jeg får alle tipsene og forslagene til lesning.

Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunilla