Jeg skal bli ferdig med Grensen denne helga, fortrinnsvis i dag. Har ca 80 sider igjen.

Så må jeg innom biblioteket og hente noe nytt. Jeg vil komme i gang med årets litterære rundreise, og må finne en bok av en italiensk forfatter. Om de har Ferrantes Den dunkle dottera inne, så vil jeg ha den.

Denne helga skal det visst også bli ruskevær, sier meteorologene,og jeg har ingen store planer. Så antagelig blir det en god del lese-nyte-tid :-) God helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har du laget den litterære rundreisen selv, eller følger du et ferdig opplegg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mitt lokale bibliotek har satt opp en leseutfordring for 2020 som heter litterær rundreise.
1 bok fra ett nytt land hver måned i året. Januarutfordringen er Italia.

Nå var ikke Elena Ferrante inne, men jeg fant en annen som virker interessant: Kaffebarpyramiden. Nicola Lecca er en forfatter jeg aldri har hørt om før, men jeg har rukket å begynne så vidt på boken, og dette kan bli bra :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjekt å bli ferdig med bokprosjekter som har mange sider. Håper du får tak i Ferrantes bok :). Ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ole Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin Sillibakken