Då vil eg anbefale deg å høyre den på lydbok. Eg og synes språket var litt tungt, men når det vert lest opp til deg går det mykje betre. Du bør prøve det ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Takk for tipset! Jeg har aldri hørt en lydbok før, men nå har jeg jo en fin anledning til å prøve det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lydbøker er geniale, spesielt når ein ønsker å gjere fleire ting på ein gang. No har det etterkvart blitt svært mykje å velje gjennom, så alle burde kunne finne eit eller anna som passar deira lesevaner. Eg er heilt avhengig av å ha ei lydbok tilgjengleg til ei kvar tid, viss eg ikkje har det vert dagen berre halveis. Multitasking er ordet ^^

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Riktig, Olav Taklo, lydbøker er virkelig geniale! Jeg har brukt dem i mange år. Har en mp3-spiller som inneholder et helt "bibliotek". Lytter på bøker når jeg er ute og går, mens jeg stryker tøy, vasker hus, luker i bed....alle kjedelig oppgaver går unna med en god bok på øret;)For øyeblikket er det "Den trettende fortellingen".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er bra Solvår! Eg hugsar endå den første bokserien eg høyrte på lydbok. Det var steinalderserien til Åse Gyrid Solli, og den har eg høyrt mange ganger =).

Eg er heilt enig at alt det kjedlege vert mykje meir overkomleg med ei bok på øret, men eg føler det byrjar å gå litt hardt for seg sidan eg har starta å høyre bøker eg ikkje likar på dobbel hastighet, berre for å få dei fort overstått...

Akkurat no høyrer eg "Øst for eden" av Steinbeck.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det høres bra ut, men jeg ser nå at biblioteket bare har den på kassett, og jeg vil ikke kjøpe den... Jaja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spør om ditt bibliotek kan fjernlåne den hvis den er utgitt på cd da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er kjedleg når det er manglar på biblioteket. Men du kan jo prøve å laste den ned, sidan boka er såpass gamal bør ikkje den vesle moralske stemma som kviskrar oss i øyret at piratverksemd er fy-fy vere til stede ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja, jeg prøvde det. :p Men de lydbøkene jeg fant måtte man enten bli medlem av et eller annet som kostet penger for å laste ned, eller så var det noe feil med fila.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm, så dumt då. Du får legje den litt på vent til du vert "vaksen", ikkje at det alltid hjelper, men kven veit ;).

Synes i grunnen biblioteka burde oppretta nokre databaser der ein kunne laste ned gamle klassiske lydbøker gratis, på den måten ville det vore lettare for "mannen i gata" å kome i kontakt med "kulturarven" (og eg preikar piss...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke så dum ide det :-) Vet ikke om du vet at man i det minste kan få lastet ned gratis lydbøker av engelske klassikere http://freeclassicaudiobooks.com/

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Oi takk for tipset, mange eg ikkje hadde lese der =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig tips ! Nå fikk eksamenslesingen konkurranse !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Piss og piss, jeg synes det er en god idé jeg. Det er jo mange gratis nettbøker på NB.no, så hvorfor ikke lydbøker også?

Men ja, jeg får legge den litt på vent og prøve igjen en annen gang. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja eg og ser med stor glede på den aukande mengda nettbøker på NB, det vart billigare å vere litteraturstudent etter eg oppdaga den sida ;)

Eg kan anbefale deg å høyre bøkene til Knut Nærum og Are Kalvø på lydbok. Krig av Nærum er mykje artigare på lydbok sidan den vert dramatisert av fleire kjente komikarar, og det same gjelder Bibelen 2, verkeleg festleg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bibelen 2 har jeg lest fra før av, og Krig har selvfølgelig heller ikke biblioteket. :p Men jeg kan i alle fall høre en av de andre bøkene deres. Takk for tipset, igjen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må bare si at hvis du ordner deg et 'Nasjonalt lånekort' trenger du ikke å tenke på hva ditt nærbibliotek har av lydbøker/bøker eller ikke :-)
Jeg bruker denne (bokelskere) siden til å bestille bøker fra biblioteker over hele landet. Søkermotoren til bibliotekene avgjør hvor i landet det er mest hensiktsmessig å låne boken og etter noen dager kan jeg hente den på mitt bibliotek.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har faktisk nasjonalt lånekort, fant jeg ut nå. :p Da er det jo ikke noe problem...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee