Hedvig, jeg synes absolutt du burde stikke en tur til Lillehammer og spørre om John Irving ville følge deg til en bedre restaurant. Så kunne du skrive om middagen og samtalen her etterpå. Det kan godt hende at Ragde også ville sagt takk til en invitasjon. Jeg deler på mange måter din oppfatning av hennes trilogi. Les heller Arsenikktårnet. Den fikk jeg vesentlig større utbytte av. Hva hun selv ville sagt til din kritikk? Kanskje noe sånt som: En forfatter skal også tjene til livets opphold.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Helt enig med deg, Jan. Den første boken jeg leste av Anne B. Ragde var Arsenikktårnet og jeg synes den var storveis. Derfor ble jeg sørgelig skuffet over trilogien om grisebonden! Nå gidder jeg ikke kaste bort tid på å lese mere av henne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen ganger skulle jeg ønske det var mulig å klikke inn smilefjes i innleggene her. Da skulle du fått opp til flere av meg for ditt fyndige svar! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk! Det var en hyggelig melding å få. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja middag med Irving ville uten tvil ha vært inspirerende og om det ikke ble noen bok ut av det så ville det sikkert ha fått fart på min egen skriving hehe
Du anbefalte meg tidligere her inne og lese Arsenikktårnet og det har jeg gjort. Skal være ærlig og si at Ragde fikk tilbake litt respekt igjen da :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete Gjessing