Hvilke innsiktsdefekter er det du opplever som mest sjenerende
utdaterte hos Carl Sagan ('Cosmos') ?
..Ifølge oss som er bedre oppdaterte?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ikke akkurat notert det ned underveis, men det er et par steder hvor han nevner ting menneskene ennå ikke vet. For eksempel nevnte han vel det menneskelige genomet, som jo nå er kartlagt.

Mitt poeng er ikke at Cosmos eller Sagan er utdatert, men at vi rett og slett har gjort noen oppdagelser etterpå som han ikke fikk med i boka, da, for å si det slik.

Ellers ber jeg deg, som jeg gjør hver gang jeg dessverre havner i samme tråd som deg og må holde ut med din arroganse, om å legge av deg den tonen. Som jeg ikke kan fastslå om er belærende, frekk eller annet. Unødvendig er den nok uansett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Øystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristina