Er "Ready Player One" en LitRPG-bok? Det er i så fall strålende, for det er en av mine favorittbøker så den bør jeg få lest ganske raskt.

Trodde LitRPG var rollespill-aktige bøker, type bøker hvor du var med og bestemme handlingen (som de gamle Grøsser-bøkene osv.). Om jeg har misforstått sjangeren er det fantastisk. (Ser nå at en annen kategori er choose your own adventure, har nok blanda de to litt)

Jeg kommer definitivt ikke i mål, mangler 21 kategorier (evt. 20 siden de to bøker med samme navn er én). Men jeg når nok målet på antall bøker jeg ville lese, så det er til å leve med.

Har flere reading challenges og popsugar sin er nok den jeg er lengst unna å nå. Dessverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tja.. Jeg er usikker på sjangeren, men ser den er anbefalt som LitRPG-bok på Goodreads..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvilke andre reading challenges følger du, Jenny?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En som heter Dancing With: Fantasy & Scifi, 52 books in 52 weks - Mommy Mannegren, og en som bare heter "leseutfordring 2019" - vet ikke helt hvor jeg har fått den fra, herfra?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ole Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin Sillibakken