Så bra at det løsnet igjen på leseutfordringen!

LitRPG, der fant jeg en bok etter å ha lest i gruppa på Goodreads. Foxglove Lee, 'The secret of dreamland', beskrevet som "A fantasy LitRPG adventure book for young readers." Den er på bare 96 sider, så veldig overkommelig. Jeg kjøpte den som ebok.

Jeg er nesten i mål, har bare to bøker igjen å lese: 'Grensen' av Erika Fatland, pkt 8, 'A book about a hobby' - som er reise og pkt 9 'A book you ment to read in 2018'. Den andre boka er Jamie Ford, 'Hotellet på hjørnet av bitter og søt', pkt 22 'A book with SALTY, SWEET, BITTER or SPICY in the title'. Jeg leser begge nå :) Men, jeg har bestemt meg for at jeg kan bruke flere punkter på en bok, hvis ikke hadde jeg ikke kunnet følge leseutfordringen pga. hvor mange bøker det er mulig for meg å lese på et år. I år har det vært veldig moro å planlegge og å prøve å gjennomføre lesinga. Håper det blir like moro neste år!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Å, tuusen takk for tips! 96 sider høres veldig overkommelig ut. Denne må jeg sjekke ut!

Jeg valgte også reise på punktet om hobby, men valgte en litt mindre bok enn Grensen (for den er jo litt tykk). Jeg valgte Verdens fineste - 55 romantiske reisemål av Kristin Valla. Den var kjempefin! Og med masse fine bilder. Anbefales.

Men jeg har også veldig lyst til å lese Grensen, får se om det kan bli neste år :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Grensen er veldig interessant! Tusen takk for tips om en ny reisebok :) Noterer meg den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaritaolineNicolai Alexander StyveHarald KLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenKirsten LundBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas KihlmanTor-Arne JensenAnniken LOle Jacob OddenesAnette SRavnStig TMalinn Hjortland