Jeg likte godt Genanse og verdighet. Den er frittstående. Et annet alternativ er Gymnaslærer Pedersen. De er litt "lettere" å lese enn de nyere bøkene hans, synes jeg. Mye humor og deilige samfunnsbetraktninger! Så kan du heller begi deg ut på bøkene om Bjørn Hansen senere, hvis den første falt i smak.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Har nå lest ferdig Genanse og verdighet, og den var jo om noe lettlest. En fin bok :)

Har i mange år hatt et inntrykk av Solstad som litt «gubbete», og denne boka er jo kanskje essensen, men likte den likevel. Blir interessant å lese mer av ham, selv om jeg har mange bøker foran hans i køen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gøy å høre at du likte den. Du inspirerte meg litt med denne tråden.
Det er lenge siden jeg har lest noe av Solstad, og nå fikk jeg lyst til å ta fatt på litt mer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var et godt forslag ja. Genanse og verdighet står fint alene. Skal man helt få taket på Bjørn Hansen, bør alle tre bøkene leses - de er topp. Professor Andersens natt er også veldig god. (Ser jeg ga den terningkast 6 i litteraturbloggen min)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips! Tror jeg skal prøve meg på Professor Andersens natt. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, du finner den kanskje litt rar - man blir ikke helt klok på professoren. (Du kan jo lese min omtale etterpå, og se om det samsvarer med din oppfatning)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende! Ofte er det de beste bøkene, de man ikke blir helt klok på...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag