Makani passer på bestemoren sin i Nebraska. Noe skjedde på Hawaii som gjorde at foreldrene bestemte seg for å sende henne til bestemoren. Makani har funnet seg ganske godt til rette på skolen og fått to gode venner, samt en flørt med skolens outsider Ollie.

Men en jente på skolen har blitt myrdet, og alle på skolen er rystet. Når skapdører står åpne på kjøkkenet, og gjenstander på mystisk vis flytter plass over natten begynner uhyggen å snike seg opp ryggraden hos leseren..

Jeg vil ikke røpe for mye, men boken endrer karakter og skrur opp tempoet etter hvert. Den går fra uhygge til thriller/splatter!

Som i Perkins andre bøker blir man utrolig glad i karakterene. Jeg elsket kjærlighetshistorien mellom Makani og Ollie! Jeg synes nok grøsserdelen var mest uhyggelig i starten når ting flyttet på seg og man kunne ane at "there´s someone inside your house"!! Når tempoet skrus opp, og det blir mye drap og blod falt jeg litt av. Men tror mange vil synes at det er skrekkelig god underholdning! Og jeg måtte jo lese som en gal på slutten for jeg var oppriktig spent på hvordan det skulle gå med Makani, Ollie og vennene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldBerit B LieAnn ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas Burøsomniferum