Fiii Faen. Jeg var så uheldig å bo i Lillehammer en periode, og tenkte at da måtte jeg vel lese en bok av Sigrid Undset. Det klarte jeg ikke. Makan til humørløs skriving! Men det er ikke mange bøker jeg ikke klarer å fullføre, så all ære til henne for det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Men alikevel vil du nok huske at du har lest noe av forfatteren. Hun setter sin spor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er jo stor Undset-fan, men du kan ha rett i at det ikke er så humørfult i Sigrids univers :) Kanskje du skulle prøvd en annen av bøkene hennes? F.eks Jenny? (Men ikke forvent lystig glede, akkurat...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser denne nå og synes den virker interessant. Men så er jeg litt fan av historiske romaner, hehe. Aldri hatt et brennende ønske om å lese Undset, men jeg føler jeg burde ha lest noe av alle store forfattere og forfatterinner. Eneste negativet er at språket er så gammeldags at jeg har problemer med å få med meg alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Helge-Mikal HartvedtellinoronilleReadninggirl20RandiAHarald KIdaKaramasov11MereteMarte OnarheimHannemoiraCarine OlsrødDagfinn JakobsenLinnAnniken RøilJulie StensethGroiJosefineBertyStig Elvis  FursetvaskeklutBente NogvatuhamreVibekeLene AndresenRisRosOgKlagingAnjaBjørn BakkenArne DaviknesLabbelineedgeofawordDolly DuckBjørg L.Berit B LieIngeborg GToveAjiniakraTine SundalKay NilsenHauk1