Først og fremst handler denne serien om vennskap og forelskelse. Spennende med to hovedkarakterer - Kristina og Solveig. Begge er morløse, men fra forskjellig stand, med de gleder og problemer det medfører. Serien er velskrevet, og miljø og karakterer er skildret godt.

Dessverre ble denne for lite spennende for min del. Jeg satt og savna mysteriene og hemmelighetene som har kjennetegnet de andre to seriene fra Kate Helen Simonsen. Denne har også riktig nok et mysterium, om hva som skjedde med Adeline? Men det drar dessverre ikke storyen videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise Munthe