Hallo alle sammen :)

Status her, i begynnelsen av august, er at jeg har 13 uleste punkter på lista. To av de er 'i arbeid', dvs. jeg leser de akkurat nå: 'Himmelblomsttreet' av Gert Nygårdshaug (pkt. 41, A "cli-fi" book) og 'Vindens skygge' av Carlos Ruiz Zafón (pkt. 50, A book set in an abbey, cloister, monastery, vicarage or convent). Jeg synes jeg ligger godt an til å komme i mål med lista til nyttår.

Det har føltes som om juli var en dårlig lesemåned. Mår jeg ser over bøkene jeg har lest, så ble faktisk 5 bøker avsluttet i juli. Det er slettes ikke verst.

Planen for august er å lese ut de to bøkene jeg holder på med nå. I tillegg følger jeg det lokale bibliotekets leseutfordring, og må finne meg en bok enten om Egypt, eller av en egyptisk forfatter. Jeg har også sett for meg å lese 'Vegetarianeren' av Han Kang: "En gåtefull roman om en kvinne som slutter å spise kjøtt og ønsker å bli forvandlet til et tre."

Jeg tar gjerne i mot tips til bok for pkt. 20 'A book set in space'. Har ikke klart å finne en (nett, liten) bok om dette temaet i år ('Haikerens guide til galaksen' er lest for flere år siden).

..og gjerne tips til pkt. 42 'Choose your own adventure'. Gjerne liten og lettlest.

Lykke til med videre lesing!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Wow, du har kommet langt da!

Wilbur Smith har skrevet en del fra det gamle Egypt. Jeg Leste Vismannen Taita, den var absolutt lesbar. Ellers handler Naken i Hijab om Egypt, hvis du liker denne typen litteratur bedre.

Choose your own adventure leste jeg Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten, Jeg likte den ikke så kjempegodt, men det kan det jo selvfølgelig hende at du gjør..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for tips :-)
Jeg må tilstå at jeg bruker metoden hvor én bok kan dekke mer enn ett punkt på lista. Jeg får lest rundt 40 bøker i året, så da må det nesten bli sånn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde VrangsagenqweeksilberFarfalle